Pentru fiecare petrecere și eveniment special la care ești invitată, alegi cu grijă ținuta, accesoriile, machiajul și coafura.

Dar nici manichiura nu trebuie trecută cu vederea, mai ales pentru că poți alege stiluri care să-ți completeze perfect look-ul și care să atragă admirația tuturor.
Manichiurile pentru evenimente speciale pot fi simple și clasice, precum aplicarea unei oje roșii pe unghii sau alegerea unei culori neutre. Dar dacă vrei ca unghiile tale să devină un accesoriu interesant, atunci poți alege modele inedite de manichiuri.
Glitterul, aplicațiile din cristale și detaliile strălucitoare completează excelent o ținută de seară. Și oja cu particule strălucitoare este o alegere bună pentru un eveniment special, fie că alegi culori neutre sau unele intense.

Modelele de nail art care imită dantela sau efectul de marmură sunt, de asemenea, deosebit de elegante și le poți încerca pentru o manichiură de seară.

Pentru un eveniment de zi, alege nuanțe delicate și tonuri nude, completate de accente strălucitoare, detalii de culoare sau desene inedite. Colorarea unghiilor în nuanțe diferite este un trend care se menține de ani buni și este o variantă de manichiură pe care o poți folosi pentru o petrecere de zi.

1.

2.

3

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22

23.

24.

25.

26.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!❤