Manichiura French pentru unghiile cu gel este cea mai bună opțiune pe care o poți face, indiferent de ocazia pentru care îți pregătești manichiura. Modelul French este unul extrem de versatil, iar realizarea sa cu gel permite o precizie maximă și o diversitate de modele. Pentru a-ți face alegerea mai simplă, am selectat 20 de modele care ne-au atras atenția.

-Unghiile French sunt manichiura clasică pe care toată lumea o iubește. Sunt simple, versatile, ușor de realizat și de purtat. Fie că îți dorești o manichiură pe care să o porți zilnic, fie că ai nevoie de o manichiură pentru eveniment unghiile French te vor salva în ambele situații.

Însă dacă îți dorești o manichiură cu adevărat specială, trebuie să încerc manichiura French pe unghiile cu gel. Această tehnică permite construcția și transformarea formei unghiilor, precum și o varietate mult mai mare de modele. Da, multe modele, pentru că manichiura French nu mai arată doar așa cum o știam acum mulți ani (unghia pictată într-o culoare apropiată cu a pielii și vârful unghiei alb), ci a primit o mulțime de interpretări moderne și foarte atractive.

-Ce îţi trebuie pentru manichiura franţuzească? În primul rând, ai nevoie de o bază uşor colorată (roz lăptos sau bej), pe care o aplici în 2 straturi fine. După aceea, cu o pensulă subţire trasezi linia de french care poate fi de 2 feluri: curbată (cu zâmbet) sau dreaptă. Dacă unghia este lată, ar fi bine ca linia de french sa fie oblică deoarece liniile orizontale pun în evidenţă lăţimea unghiei şi a degetului în ansamblu, recomandă Lăcrămioara Enache Nail Artist Melkior.

-La final, poţi opta pentru un top coatstrălucitor, cu paiete, un top coat holographic (cu reflexe) sau un top coat simplu. Top coat-ul este un lac de finisare extrem de strălucitor, care lasă un scut protector pe unghii. Accentuează strălucirea naturală a unghiilor, împiedicând cojirea acestuia astfel încât să dureze mai mult. Dacă nu doreşti ca linia de french sa fie evidentă, poţi opta pentru o altă variantă: pune un strat de bază, trasează linia albă, apoi cel de al 2-lea strat de bază şi astfel vei obţine un french mai puţin evident.

-Truc! Este bine ca linia albă să nu fie mai lată decât un sfert din baza unghiei, reuşind astfel, prin iluzie optică, să măreşti baza unghiei.

-Truc! Poţi folosi stiloul french. Printr-un singur gest, mina acestuia va permite să desenezi o manichiură franţuzească perfectă pe marginea liberă a unghiei. Prezintă uscare rapidă şi ţinută îndelungată.

-Specialiștii consideră, de ceva timp, că manichiura franceză este una clasică. La fel și manichiura „lună” poate fi considerată clasică.

-Acest tip de manichiură poate completa armonios orice imagine. Pentru aceasta trebuie să le fim recunoscătoare designerilor care ne oferă noi și noi modele originale.

-Una dintre aceste noutăți este anume French-ul în stil hollywoodian.

-În acest sezon sunt la modă modelele feminine. După cum arată unele studii, bărbații preferă aceste două tipuri de manichiură.

-Modele clasice se numără permanent printre cele mai frumoase, dacă veți adăuga niște elemente actuale, veți obține un rezultat minunat!

-„Diamante negre”! Acordați atenție acestui design foarte original. Un cadru subțire de culoare albă îngustează unghia și o face foarte elegantă, iar combinația de alb și negru denotă bun gust.

-Dacă v-a plăcut acest material vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un Like pe pagina noastra!