Atunci când vorbim de amenajare și decor, majoritatea băilor folosesc materialele clasice precum gresia și faianța. Chiar dacă aceste materiale pot avea numeroase forme, culori și modele, este destul de dificil de creat un decor special și interesant. De aceea, dacă doriți să aveți o baie elegantă și unică, încercați să folosiți materiale precum piatră naturală sau cărămidă.

1.

2.


Piatra și cărămida vor putea crea un decor cu finisaje elegante atât prin culorile calde, cât și prin texturile diferite. În plus, aceste materiale se potrivesc cu orice stil de amenajare doriți să folosiți. Astăzi vă vom prezenta câteva fotografii cu băi decorate cu piatră naturală sau cărămidă care sperăm să fie o bună sursă de inspirație pentru cei ce doresc să-și redecoreze băile.

3.

Dacă vă doriți o baie elegantă și distinctă, atunci trebuie să folosiți un decor cu piatră sau cărămidă. Tonurile de crem, gri și bej ale diferitelor plăci de piatră sau a cărămizilor și finisajele spectaculoase pot transforma orice baie într-un spațiu primitor și călduros. În plus, aceste materiale sunt durabile și pot avea diferite texturi prelucrate sau netede, astfel încât veți putea crea cu ușurință decorul pe care vi-l doriți.

4.


Pentru a nu încărca prea mult baia, de obicei se folosește piatra naturală pentru a placa peretele cu cada sau cel cu chiuveta. Ceilalți pereți, tavanul și pardoseala vor avea nuanțe mai deschise, pentru a crea un contrast care va scoate mai mult în evidență frumusețea decorului. Pentru o baie care nu are foarte multă lumină puteți placa un perete cu cărămidă și apoi să îl vopsiți în alb.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

29.

30.


Sperăm că vi s-a părut interesantă această colecție de fotografii cu băi elegante, cu decoruri din piatră naturală sau cărămidă și că le veți distribui și prietenilor voștri care apreciază amenajările cu finisaje elegante și cu bun gust.