– Culoarea burgundy este fără îndoială emblematică pentru sezonul acesta. Este o nuanță misterioasă, elegantă, care se integrează perfect în ținutele tale din acest sezon.

– Cunoscută și ca burgundy, fiind foarte asemănătoare cu nuanța bordeaux, roșul burgund a devenit o culoare ce inspiră feminitate și eleganță. Nu este folosită pe scară largă doar în modă, ci și în frumusețe. Rujul roșu burgund este de nelipsit din trusa de frumusețe a oricărei femei, iar cel mai nou trend este vopsirea părului în această culoare intensă și misterioasă.

1.

– Dacă iubești nuanța burgundy, încearcă o ținută monocromatică. Este o opțiune perfectă pentru un look elegant de seară, iar o rochie în această nuanță sofisticată te va transforma în mod sigur în regina balului. Iar ca să te asiguri de acest lucru, optează pentru o rochie din catifea într-o nuanță intensă de roșu burgund. Catifeaua este materialul aflat în topul tendințelor pentru sezonul primăvară-vară 2019-2020 și arată uimitor în culori misterioase precum roșu burgund.

2.

Această culoare este greu să o numești discretă, deși în combinație cu o ținută sobră, culoarea burgundy formează o imagine ideală, potrivită atmosferei de birou.

3.

Burgundy – culoare foarte actuală în sezonul acesta, mai ales în combinație cu un decor gold. La fel ca și culoarea roșie, nuanța burgundy face parte din nuanțele clasice, care se combină perfect nu doar cu o rochie bordo, dar și cu ținutele de oricare altă culoare.

3.

Azi vreau să vă aduc în vedere o nuanță-vedetă indiferent de perioada anului ori de tendințe: roșcat-burgundy sau vișiniul. Această culoare a făcut întotdeauna furori printre vedetele de la Hollywood și nu e de mirare: e o culoare plină de viață care dă bine sub orice lumină…

4.

Vișiniul este disponibil în mai multe tonuri, iar alegerea celui potrivit depinde de ten, de textură și… de lumea interioară a fiecăreia dintre dumneavoastră. Dintre cele mai populare amintesc burgundy-catifea, burgundy-mură și burgundy-afină.

5.

– Burgundy-catifea: una dintre nuanțele light de vișiniu. Cea mai populară, pentru că se potrivește oricărui tip de ten. Dacă vreți să atrageți atenția, atunci cu siguranță vișiniul-catifea vă va conferi strălucirea pe care o căutați.

6.

– PONT: pentru a menține strălucirea, alegeți o rutină de îngrijire care să conțină balsamuri și spray-uri specifice părului vopsit.

– Burgundy-mură: include mai multe sub-nuanțe de roșu. Acesta este motivul principal pentru care este compatibil cu cele mai multe culori ale pielii. Din moment ce conține mai multe nuanțe diferite în ea, arată foarte bine pe părul creț și ondulat. Cu toate acestea, vopseaua se va pierde foarte rapid în aceasta textură.

7.

– PONT: pentru a evita o pierdere rapidă a culorii și pentru a proteja firele de păr, includeți în rutina de îngrijire folosirea unei măști de păr.

– Burgundy-Cabernet: da, întocmai ca soiul de vin. Arată foarte bine pe firele groase de păr, pe părul creț și pe tenul măsliniu.

– Burgundy-afină: încercați un ombre în nuanțele afinei. Mai închis la rădăcină și mai deschis la vârfuri. Efectul de oglindă, garantat.

– Burgundy nu este o culoare pretențioasă, iar în contextul în care contează ceea ce ne dorim să purtăm, traversăm un real cult al regăsirii autenticității, a încerca e primordial. După o analiză atentă a texturii părului și a culorii tenului, veți ști sigur dacă e sau nu pentru dvs.

8.

9.

10.

– Părul vopsit burgundy este unul dintre cele mai misterioase dintre variantele de colorare în nuanțe de roșu. Burgundy, culoarea vinului roșu, bordo – sunt toate nuanțe ale unei familii de culori de păr magice, cool, puternice, fără să fie prea stridente și țipătoare. Chiar te duce cu gândul la un vin roșu marsala.

11.

 

– Culorile de maro roșcat și burgundy pot face parte din toate tipurile de lookuri și, cu atâtea exemple faimoase (de la personaje de basme și seriale până la rebela Rihanna), nici nu mai contează de unde am vrea să ne inspirăm. E clar oricum că femeile cu părul vopsit burgundy sunt firi complexe, caractere puternice care nu se pierd în mulțime.

12.

– Burgundy e o nuanță de roșcat foarte apropiată de culoarea sfeclei, mai degrabă. O nuanță de roșcat rece, tocmai datorită subtonului violet. Numele de burgundy vine de la regiunea omonimă din Franța, faimoasă deopotrivă și pentru vinul său. Tocmai de aceea arată ca un vin bun. 🙂

13.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook, ne puteți da un LIKE pe pagina noastră!❤