Tonurile deschise și sofisticate de gri sunt alegerea perfectă pentru o manichiură modernă. Descoperă câteva idei care te pot inspira data viitoare când mai mergi la salon!

Chiar dacă te gândeşti la culoarea gri ca fiind una nu foarte veselă, trebuie să ştii că depinde foarte mult de nuanţa de gri pe care o foloseşti. Anumite tonuri de gri pot să arate foarte bine pe unghii, obţinând astfel o manichiură modernă pe care o poţi purta în orice moment.
Este potrivită pentru birou, dar şi pentru petreceri sau evenimente mondene, astfel că nu ai niciun motiv să nu-i dai o şansă acestei culori care transformă total unghiile şi conferă o notă de eleganţă.


Paleta de nuanțe de gri a fost întotdeauna considerată un nobil, iar pentru mai multe sezoane a fost folosit nu numai pentru moda arată. Grays pot completa paiete, opțiunea noastră prevăzută în aceeași culoare gri, cu un efect de nisip, magnetic și holografică și cu paiete. acum într-un mod absolut toate paleta: de la gri-gri până la gri-negru.

Ce este o manichiură gri?

Dacă doriți să reflecteze asupra simbolismul lacului, care va acoperi unghiile, atunci se poate fuma surpriza neplacuta. Partea leului din epitetele care au fost atribuite lui, să-l puneți blând, sunt înfricoșătoare. Această valoare este ofilire și degradare, gros, anxietate, și doliu, și alte aberații. Dar, împreună cu aceste notații depresive, coacerea timidă, visul și înțelepciunea.


Cu toate acestea, nu vă grăbiți să trimiteți noul lac de fum în coșul de gunoi. La urma urmei, trăim în secolul 21, și este timpul să se oprească, acordând o atenție la prostie „culoare“ superstiție. În cazul în care, vă puteți consola, care a fost mult timp considerat un privilegiu gri al aristocrației și eleganță. Poate pentru asta a fost atât de îndrăgit de modă.

Toată lumea știe că această culoare se formează datorită fuziunii dintre alb și negru. Dar nuanțele lui, desigur, nu sunt cincizeci, așa cum este la modă să luăm acum, dar mult mai mult. O persoană poate vizualiza vizual aproximativ 500 de nuanțe de gri.

Oferim o listă a principalului și, bineînțeles, cel mai frumos dintre tonurile lui.

În primul rând, vreau să observ că griul interacționează perfect cu multe culori. Dar se recomandă să o combinați numai cu tonuri înfundate și, de preferință, reci. Pentru a decora o manichiură în culori grafite, se pot folosi următoarele culori:

  • alb
  • roz
  • albastru
  • negru
  • Lemon galben

Un mare avantaj al grafitului este versatilitatea acestuia, pentru că arată excelent pe orice formă de unghii. Gray nail art galbenelele scurt minunate – o furie mai multe sezoane la rând. Mai mult decât atât, este absolut nu strica aparțin formelor de unghii de moda „balerină“ și a migdalelor unghiile ascuțite. Nuantele neutre contrabalansează formele originale și devin neobișnuit de armonioase.

Combinații perfecte

  • Gri și roz – un clasic fermecător al genului;
  • Designul sezonului acesta cu o nuanță gri;
  • Ombre de grafit.

Cel mai frumos aliat al lacului gri de pe unghii este roz. Deși la prima vedere ați putea crede că aceasta nu este o combinație potrivită. Într-adevăr, aceste tonuri se completează perfect reciproc, fiecare recepție în felul său. Culoarea romantică roz dă un duet de feminitate și moale, iar grafitul oferă o imagine de soliditate și de reținere. neobișnuit și mai degrabă interesant va arăta o alternanță unică a acestor culori sau o ștanțare pe unghii, când pe un fundal gri maestrul întruchipează ideea originală. Puteți desena mazăre tradițională, desen frumos sau unghii de arta cu un efect de gradient, similar cu o pene ușor.

Combinație cu lac alb

Această opțiune este foarte comună. culoare albă, ea însăși este universală, prietenoasă cu aproape toate nuanțele, și în combinație cu griul obține o performanță deosebit de delicată. O astfel de manichiură, chiar și cu o dorință uriașă, este greu de făcut vulgar. Albul poate desena modele sau le poate adăuga un zâmbet la baza unghiei. Albul poate fi, de asemenea, folosit ca o culoare strălucitoare, împotriva cărora sunt reprezentate picturi de flori cu pietre.

Grafit cu negru: un duo excelent

În combinație cu negrul culoarea cenusie acționează ca un fundal neutru excelent, care vă permite să întrupați ideile cele mai originale și îndrăznețe. Voi arata perfect modele diferite, sau armonie de muguri cu paiete, sau decor pe unghiile individuale. Un design neobișnuit de spectaculos arată în combinația cromatică de gri cu alb și negru, această opțiune este un câștig-câștig. De exemplu, o astfel de paletă va contribui la crearea unui efect 3D asupra unghiilor.

Manichiura de manichiura pe scurta calendula

Această artă de unghii arată uimitoare pe unghiile scurte. indiferent de modul în care va fi creat de lac – vopsea obișnuită sau gel. Grafitul se amestecă perfect cu culorile alb, negru, roz și argintiu.

Îngrijirea specială necesită lac mat de cenușă – piele ușoară poate da palid.

Pentru o varietate de culori de tunete, se recomandă să-l decorați cu sclipici. Puteți crea, de asemenea, o manichiură mehendi pe bază de gri. o banda de argint lucioasa pe fundal gri sau o banda lucioasa pe baza de mat.

Există o altă manichiură grafit de design interesantă în mazăre alba. Accentul din mazărea mică se poate face numai pe un singur deget. Foarte frumos arată umbre cu utilizarea de sulf și gri, sau gri cu alb, și art marmură unghii arata uimitor.

Lac de gel de grafit

Ashy funcționează perfect ca bază. Este prieteni mare cu flori, care este considerat a fi capricios – albastru, roz deschis, violet, roșu și nuanțe de roșu Fix roz. Colorarea uniformă pare într-o anumită măsură chiar și puțin depășită. Culorile și nuanțele care sunt alese, este necesar să se completeze unul cu celălalt, într-un cuvânt, să arate uimitor. In zilele noastre deosebit de populare Nail Art bicolor, care implică colorare degete fără nume într-un ton mai deschis, cu adaos de lăcuit mai inchisa vopsite sau sclipici, și alte.


În epoca creației unghiilor creative, puteți adesea întâlni un design cu mai multe nuanțe de lac pe unghii. Designul multicolor a devenit o tendință actuală a acestui sezon. S-ar părea că este destul de simplu – „! Truc se face“ unghiile sunt vopsite în culori diferite, și după cum se spune,, Dar pentru un adevărat arta eleganta, acest lucru nu este suficient, este necesar să înțelegeți în mod clar și să știți ce nuanțe și culori sunt aliate unul cu celălalt și care categoric nu se recomandă să se combine.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook, ne puteți da un LIKE pe pagina noastră!❤