O manichiură nouă este o opțiune excelentă pentru un nou look. Mai ales când afară se răcește, avem nevoie de mai multă culoare și lumină.

Prin urmare, nu este de mirare că burgundy a devenit o nuanță la modă în această sezon.

Strălucirea cabaretului și a burlesque-ului retro se regăsește în acest sezon și pe unghii. Fie că este roșu burgundy sau cu glitter, unghiile sunt aduse acum în lumina reflectoarelor și se transformă într-un spectacol.

Pentru a afla mai multe despre moda acestui sezon, puteți consulta care sunt tendințele toamnei și veți afla cum puteți purta această culoare uimitoare pe unghiile Dumneavoastră.

Această culoare este profundă, bogată și totodată moderată, este ideală pentru sezonul acesta.

Culoarea aceasta se combină perfect cu nuanțele aurii, argintii, cu culoarea oranj și roșie.

Nuanța burgundy pentru acest sezon

În acest sezon este la modă atât manichiura minimalistă monofonică, cât și utilizarea diferitor tipuri de decor: sclipici, paiete, strasuri. Se recomandă doar să nu exagerați cu prea mult decor.

Manichiura burgundy se va combina extraordinar cu figurile geometrice. Nu mai puțin impresionant va arăta și manichiura franceză în nuanțe de burgundy.

Alegeți diferite modele interesante pentru a vă decora unghiile: frunze, flori sau chiar efectul de marmură pe câteva unghii.

După cum ați observat și în sezon, ca și în fiecare toamnă, tonurile de roșu închis și misterios revin în tendințe. Iar nuanța vedetă a acestui sezon este roșu burgundy.

Această culoare este greu să o numești discretă, deși, în combinație cu o ținută sobră, culoarea burgundy formează o imagine ideală, potrivită atmosferei de birou.

Design-ul cu una din cele mai actuale nuanțe de roșu poate fi divers: începând de la un model de manichiură monocromatică, până la o manichiură cu un decor complex, care conține elemente și culori suplimentare.

O manichiură superbă, care va întoarce capetele tuturor, puteți crea dacă combinați culoarea burgundy cu nuanțele silver sau gold.

Culoarea burgundy este potrivită pentru a crea o manichiură frumoasă pe unghii de diferită lungime. Cea mai reușită alegere a manichiurii burgundy este considerată cea cu unghii mate, care reprezintă esența rafinamentului.

Burgundy – culoare foarte actuală în sezonul de toamnă-iarnă, mai ales în combinație cu un decor gold. La fel ca și culoarea roșie, nuanța burgundy face parte din nuanțele clasice, folosite în manichiură, care se combină perfect nu doar cu o rochie bordo, dar și cu ținutele de oricare altă culoare. Aici, desigur, avem în vedere că manichiura este monocromatică.

Dacă doriți să combinați două sau trei culori într-o manichiură burgundy, în acest caz manichiura nu va mai fi universală și se va potrivi doar ocaziilor speciale.

Pentru cei care preferă o manichiură minimalistă, soluția ideală este să încerce o manichiură french folosind culoarea burgundy.

În același timp, nuanța burgundy poate fi folosită atât pentru a evidenția contorul unghiei (la bază) sau pentru a acoperi întreaga unghie.

Nu mai puțin interesant va arăta pe unghiile dvs. tehnica ombre sau negative space. Completați manichiura cu paiete, mărgele, sclipici sau folie.
Pentru femeile care preferă o manichiură originală, experții sugerează să combinați diferite tehnici ale manichiurii. De exemplu, pe o manichiură de culoare burgundy foarte interesant va arăta tehnica half moon sau french îmbinate într-un singur design.
În acest caz, puteți folosi nu doar o nuanță burgundy pentru manichiura dvs, dar să vă jucați cu diferite combinații. Și nu uitați despre desene și ornamentele cu ajutorul cărora puteți diversifica manichiura.


Ce părere aveți despre aceste modele de manichiură burgundy? Care din aceste idei v-a inspirat cel mai mult? V-ați convins că manichiura clasică nu întotdeauna este plictisitoare?

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook, ne puteți da un LIKE pe pagina noastră!