O manichiură elegantă și mâinile bine îngrijite sunt importante pentru o femeie, la fel de mult ca un păr strălucitor, o piele tonifiată și un corp bine lucrat. Când vine vorba de designul unghiilor, ne vin o sumedenie de modele și tot felul de culori și nuanțe. Însă dacă nu știți care model de manichiură să alegeți, optați pentru una în nuanțe delicate – este perfectă pentru toate ocaziile!

Manichiura franțuzească
Manichiură franțuzească nu se va demoda niciodată. Chiar și cu un design aparent limitat, puteți experimenta după cum vă place! Puteți combina diferite culori pastelate, iar rezultatul vă va cuceri.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Manichiura in nuanțe pastelate
Culorile pastelate prezintă o paletă variată de nuanțe. Manichiura va avea un aspect îngrijit, delicat și arată foarte bine. Completează cu ușurință orice ținută. Cu o astfel de manichiură, poți merge la un eveniment monden și chiar la sala de sport.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

Design neobișnuit
Clasicul este frumos, dar jocul de culoare nu a fost anulat. Alegeți o manichiură în nuanțe delicate cu un accent ușor sub forma unei imagini, sau cu un șir delicat de pietre și sclipici. Este rafinat și elegant dacă nu exagerați.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

29.

30.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook, ne puteți da un LIKE pe pagina noastră!