Unghiile miresei reprezintă un detaliu mic dar important, mai ales într-o zi atât de specială. Dacă îți dorești altceva decât în mod obișnuit, atunci poți opta pentru o manichiură modernă cu aplicații sau chiar unghii artificiale.
Ai unghii mici, imperfecte sau fragile? Nu-i nimic, le poți înfrumuseța cu ajutorul unora artificiale: cu acril, cu gel sau tipsuri. Însă dacă nu ești familiarizată cu o astfel de manichiură, mai ales pentru ziua nunții, cel mai bine este să apelezi la ajutorul unui profesionist.

Înainte de a aplica pentru prima dată unghii false, verifică dacă ai anumite alergii.
• Folosește mănuși pentru a proteja unghiile atunci când faci treburi casnice. Însă ideal ar fi ca manichiura pentru nuntă să o programezi cu o zi înainte.
• Aplică zilnic ulei de măsline pe unghii și cuticule pentru a le menține hidratate.
• Unghiile artificiale „țin” în general două săptămâni, dacă sunt întreținute corespunzător. Revino la salon dacă dorești să le „înnoiești” sau să le dai jos.
• Nu îndepărta unghiile artificiale acasă smulgându-le! Riști să deteriorezi unghia naturală.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

29.

30.

31.

32.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook, ne puteți da un LIKE pe pagina noastră!