-Odată cu vârsta femeile trec prin anumite schimbări mai puțin plăcute: apar riduri, încetinește metabolismul, apar probleme de sănătate etc. Dar unele lucruri nu trebuie să se schimbe niciodată.

-Spre exemplu tunsoarea femeii trebuie să îi confere întotdeauna eleganță și feminitate, indiferent de vârstă sau alți factori de acest gen. Iată câteva dintre cele mai utile recomandări ale profesioniștilor pentru femeile de vârsta a doua.

1.

1.Schimbați-vă stilul!

-Secretul unei tunsori superbe este să nu te temi să o schimbi. O metodă sigură să pari mai în vârstă este să ai aceeași tunsoare ani de zile. Nu vă temeți să schimbați acest tipar.

2.Încercați bobul alungit!

2.

-Această tunsoare clasică și simplă are nenumărate avantaje. Ea nu are nevoie de îngrijire și arată mereu elegant. Pentru femeile trecute de 40 de ani asta e o alegere perfectă.

3.Faceți breton!

3.

4.Nu vă temeți de părul lung!

4.

-Multe femei asociază înaintarea în vârstă cu tunsorile scurte. Dar dacă părul dvs. continuă să fie într-o stare superbă, nu are rost să-l scurtați!

5.Tunsorile scurte pot fi simpatice!

-De altfel tunsoarea scurtă chiar este o soluție excelentă pentru femeile de vârsta a doua. Dacă aveți un caracter iute și îndrăzneț, asta sigur e o tunsoare pentru dvs.

5.

6.Tunsoare în scări!

-Acest tip de tunsoare face ca părul să arate mai interesant și mai bogat. Un hair-stylist bun vă va recomanda efectele pe care le puteți scoate în evidență pentru a vă sublinia frumusețea.

7.Creșteți volumul!

6.

Dacă optați pentru tunsoare în straturi, părul dvs. va arăta mai voluminos. Asta e o problemă actuală la această vârstă, când părul devine mai subțire și mai rar.

8.Găsiți nuanța ideală!

7.

-Uneori culoarea părului are un rol mai important decât însăși tunsoarea. O culoare ideală trebuie să aibă un aspect delicat și un efect de volum. Dacă nu doriți o schimbare radicală a culorii părului, să aveți în vedere că dacă îl veți vopsi cu 2-3 nuanțe mai deschis decât culoarea sa naturală, veți obține garantat un efect de întinerire.

9.Fiți mai îndrăzneață!

-Nu vă temeți să încercați ceva nou. Femeia poate fi stilată la orice vârstă, iar tunsorile neobișnuite pot avea un efect extraordinar de impresionant.

10.Găsiți o soluție confortabilă!

-Orice femeie își dorește să nu piardă mult timp cu aranjarea părului. Chiar dacă o tunsoare mai sofisticată poate avea un efect estetic mai bun, optați totuși pentru comoditate și confort, mai ales că la vârsta asta nu e recomandată utilizarea uscătorului de păr mai mult de 15 minute.

11.Coafuri cu coc sau coadă!

8.

-Deplasarea accentului spre ceafă este un artificiu excelent la orice vârstă și indiferent de textura părului.

12.Mai simplu – mai frumos!

-Nu vă forțați să arătați mai tânără. Nu uitați că simplitatea tunsorii, lipsa detaliilor neimportante sunt cea mai înțeleaptă alegere la această vârstă.

13.Cărare laterală!

9.

-Cărarea laterală are un uimitor efect de întinerire. Părul înconjoară elegant fața și în scoate în evidență frumusețea și feminitatea.

14.Încercați un pixie alungit!

10.

-Unele femei reușesc să scoată maximul din vârsta lor, iar tunsoarea pixie alungit este o alegere ideală, mai ales că e potrivită pentru multe tipuri de față.

15.Vârsta este doar un număr!

-Alegând tunsoarea, porniți de la starea părului dvs., iar nu de la vârstă, căci tunsorii nu îi pasă ce dată e indicată în buletinul dvs.

11.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!