Cu toate ne dorim ca la următoarea vizită la salon să fim pregătite cu modele de manichiură la modă în 2019.

De aceea, pe lângă modelele geometrice sau french clasic, te punem la curent cu alte două trenduri care vor face furori anul acesta. De unde știm?

Ne-am inspirat din manichiurile modelelelor care au pășit pe catwalk-urile marilor designeri în cadrul prezentărilor pentru primăvară-vară 2019.

Iată ce am „descoperit”!

Nude-ul este noul negru.

La celălalt capăt al spectrului, avem vești bune și pentru persoanele conservatoare, care apreciază simplitatea!

1.

Pe podiumurile de la Londra, manechinele au purtat unghii în nuanțe nude, curate, cu modele cât mai simple sau chiar inexistente.

2.

Ele pot fi, desigur, scoase din anonimat cu ajutorul unor irizații sidefate sau al unor aplicații subtile, în forme geometrice.

3.

Atenție la alegerea culorii! Aceasta trebuie să fie cât mai apropiată de nuanța naturală a pielii, și să se potrivească cu subtonul acesteia.

4.

De exemplu, dacă pielea ta are un subton cald, alege o nuanță de ojă nude tot cu subton cald. Astfel, vei reuși să îți realizezi o manichiură nude perfectă.

5.

Manichiura “ombre”.

Manichiura ombre e una dintre cele mai de efect. Pare complicată la prima vedere, dar nu e deloc. Cu puțin exercițiu, oricine poate obține efectul ombre.

6.

Ai nevoie de două sau trei nuanțe de ojă și un burețel iar la noi găsești o grămadă de tutoriale care îți explică pas cu pas cum se realizează.

7.

Stilul Ombre a prins foarte bine atât la păr cât şi la unghii.

8.

Ombre înseamnă vopsirea părului sau a unghiilor în degradeuri, de la o nuanţă închisă la una foarte deschisă, cu treceri insesizabile.

9.

Manichiura franțuzească.

10.

Manichiura french a fost, este şi va fi mereu la modă. Indiferent de ocazie, vestimentaţie sau vârstă, cu acest tip de manichiură nu vei da greş niciodată.

11.

Manichiura franțuzească se califică în categoria universală, deoarece se potrivește absolut tuturor femeilor, indiferent de vârstă și statutul social.

12.

Acestea sunt motivele datorită cărora manichiura franțuzească nu iese de mult timp din modă.

13.


Deseori, modelele de unghii simple și elegante pun accentul pe simplitatea, dar şi pe detaliile atent alese. Cum unghiile sunt cartea de vizită a oricărei femei, trebuie să le acorzi atenţie.

14.

Pentru fiecare petrecere sau eveniment special, alegi cu grijă ținuta, accesoriile, machiajul și coafura. Nici manichiura nu trebuie trecută cu vederea!

15.

Manichiurile pentru evenimente speciale pot fi atât simple, cât și extravagante. Ce ne interesează încă acum sunt acele modele simple, dar de efect pe care le poți purta atât la o gală, cât și la picnic. Iată sugestiile noastre!

16.


Manichiura cu aspect de „foiță de aur” este deja preferata marilor fashioniste ale lumii. În realizare, poți apela la clasicul nude sau la negru, însă cu puțină imaginație și culoare, modelul ales ar putea fi mult mai spectaculos.

17.

Îndrăznește să ieși din zona ta de confort! Deși sunt ceva mai greu de purtat și asortat, asta pentru că unghiile magnetice sunt cu atât mai spectaculoase cu cât nuanța ojei este mai închisă, această manichiură te poate face să strălucești.

18.


Designul unghiilor mate poate fi o alternativă senzațională a unghiilor lucioase obișnuite. Sezonul acesta, manichiura mată a intrat rapid în topul preferințelor doamnelor și domnișoarelor. Dacă ești atrasă de un stil clasic, potrivit pentru orice ocazie, nu poți da greș cu unghiile mate!

19.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook, ne puteți da un LIKE pe pagina noastră!❤

– Bonus! Citește și: Lăsați unghiile să se afirme! 40 de modele superbe de manichiură!

– Bonus! Citește și: 15 modele stilate ale tunsorii Carre pentru diferite tipuri de față.

– Bonus! Citește și: 20 de exemple despre cum ar trebui să arate unghiile unei adevărate doamne.

– Bonus! Citește și: 6 tunsori care ar face orice femeie să aibă un aspect de milioane!

– Bonus! Citește și: Chiar și cea mai simplă manichiură poate arata impecabil. Top 35 idei superbe.

– Bonus! Citește și: Ce presupune laminarea părului și cum poți face acest lucru la tine acasă?

– Bonus! Citește și: Manichiură în culori la modă. 10+ modele superbe pentru o manichiură de vis!

– Bonus! Citește și: Top cele mai frumoase modele de tunsori în scări! 30 de stiluri din care să te inspiri!

– Bonus! Citește și: Manichiura roz denotă feminitate si eleganță. 20 de idei rafinate!

– Bonus! Citește și: 20 de imagini care arată cât de mult te poate schimba o tunsoare.

– Bonus! Citește și: Modele de unghii la modă în 2019! Top 30 de modele minunate!

– Bonus! Citește și: Părul crește ca pe drojdii! 7 metode de a face părul mai lung și mai dens într-o singură lună.

– Bonus! Citește și: Dragi bărbați! Dacă vreți ca fiica dvs să fie iubită, iubiți-vă soția!

– Bonus! Citește și: Tunsoarea cascadă este perfectă pentru doamne și domnișoare. Top 25 de modele stilate recomandate de stiliști.

– Bonus! Citește și: Idei de manichiură de primăvară. Te vei îndrăgosti!

– Bonus! Citește și: Părul blond cu șuvițe tridimensionale. O nouă tendință în 2019.