Pentru sezonul de primăvară 2019, tendințele în ceea ce privește unghiile sunt din cele mai diversificate, fără o filosofie anume, fiind văzute culori puternice, unghii mari pe de o parte, simple și subtile pe de altă parte.

Unghii scurte

Una din tendințele primăverii 2019 sunt unghiile scurte, dar foarte îngrijite. Au fost văzute unghii scurte pătrățoase, rotunjite la colțuri, nuanțe opace, lucioase.

1.


Unghii lungi ovale

Această tendință a primăverii 2019 este una normală, aproape cum poartă toate femeile; un look clasic, feminin, văzută în multe prezentări pentru acest sezon.

2.


Unghii stiletto

Diversitatea este cuvântul cheie în tendințele primăverii 2019 și, pe lângă factorul practic, avem și unghii duse spre extrem – unghii stiletto. Au fost văzute unghii care reușesc să fie centrul atenției prin modul în care au fost „vopsite”, modele aglomerate, aplicații 3D.

3.


Unghii opace – strălucitoare

Nuanțele opace strălucitoare la unghii au fost în multe prezentări pentru sezonul primăvară 2019, alegerea ideală dacă vrei unghii rapide și glam în același timp. Au fost văzute nuanțe metalice luminoase, dungulițe pe mijloc, unghii având luciu de aur.

4.


Unghii roșii

Un clasic care nu are nicio șansă să dispară de pe scenă, culoarea roșie oferă energie, eleganță și o notă sexi. S-a văzut roșu cald aplicat pe unghii lungi și ovale, inserții metalice pe unghii stiletto, roșu lucios pe unghii scurte.

5.


Nuanțe crem

Dacă vrei să fii în tendințele primăverii 2019 și nu vrei să dai greș sau nu ai multe opțiuni, nuanța crem este alegerea perfectă, indiferent că este vorba de roz deschis, culoare bej, un taupe luminos. Aceste nuanțe au fost văzute pe diverse forme de unghii, ovale pătrățoase, scurte; modelele au purtat atât nuanțe mate, cât și cu luciu.

6.Nuanțe albastre

Pe lângă culorile calde, sezonul primăvară 2019 are nevoie și de unghii mai răcoroase, astfel că albastrul este una dintre cele mai bune opțiuni. S-a văzut albastrul electric care îți dă energie în zilele foarte călduroase, albastru marin sau nuanțele cerului într-o manieră luminoasă.

7.


Unghii simple cu dungulițe negre

Se preconizează că mixul nude și negru va deveni în scurt timp o prezență obligatorie în tendințele fiecărui sezon, primăvara 2019 aducându-ne nuanțele nude cu liniuțe subțiri negre ca decorație. A fost văzut nude curat cu negru la bază, aproape de cuticulă, în unele cazuri mai subțiri, în altele mai groase; au fost văzute unghii minimaliste cu o singură dunguliță neagră verticală sau orizontală pentru accentuare, au fost văzute influențe grafice.

8.


Nail art cu dungulițe colorate

Chiar dacă au fost vazute pe unghii multe dungulițe de culori diferite roșu-albastru-verde și negrul a dominat atât pe unghiile scurte, cât și pe cele lungi, sezonul primăvară 2019 ne aduce multă creativitate. Au fost văzute dungulițe groase de alb și roșu, modele circulare în formă de vârtej, manichiura franceză cu dungulițe în nuanțe teal care au înlocuit albul.

9.Unghii florale

Unghii în tendințe în primăvara 2019 au avut și decorațiuni florale, unele dintre ele – deloc subtile. Au fost văzute culori deschise ca roz metalic, a fost văzută arta florală abstractă în diverse nuanțe, au fost văzute petale minimaliste, manichiura franceză cu flori mici ca decorațiuni la vârfuri, petale simple.

10.


Unghii strălucitoare

Fiecare colecție și fiecare sezon trebuie să aibă strălucirile sale, iar primăvara 2019 nu se lasă mai prejos. Au fost văzute unghii stiletto decorate cu sclipici de la aur, roz până la negru, unghii scurte de argint, desene abstracte sau combinații între nuanța de bază mată și sclipici argintiu aplicat pe unghii și degete.

11.


Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook, ne puteți da un LIKE pe pagina noastră!