Ești atât de entuziasmată încât cu greu îți poți ține nerăbdarea în frâu! Apoi intervine, desigur, stresul și neliniștea. Unde găsești cel mai bun fotograf, cât îți poți permite să plătești pentru flori și unde se află rochia viselor tale? Dat fiind faptul că în acest timp ești obligată și să te achiți de atribuțiile tale zilnice, nu e de mirare că te transformi încet intr-o Bridezilla care nu mai are timp de nimic, cu atât mai puțin de frumusețea sa.

Noi te susținem ca întotdeauna și îți recomandăm în rândurile de mai jos ce ar trebui să faci ca să arăți spectaculos.

 

Toate ne dorim să arătăm impecabil în ziua nunții, iar părul nostru să strălucească, să emane sănătate, nu-i așa? Ei bine, acest lucru este posibil cu puțină atenție din partea noastră. Mihaela Vodnar de la Ciao Bella ne spune secretele unui păr perfect, sugerându-ne totodată zece reguli care trebuie respectate pentru rezultate incredibile în ziua cea mare.

1 Programarea la coafor

Ar fi bine să ne facem o programare la coafor, la hairstylistul ales cu cel puțin patru-cinci luni înainte de marele eveniment, pentru a ne asigura că putem rezerva ora potrivită pentru noi, astfel încât să nu intrăm în panică în ziua nunții.

2. Probă – cu o lună înainte

Chiar dacă avem încredere în hairstylistul nostru și am discutat până în cele mai mici detalii cum va arăta coafura în ziua nunții, proba este obligatorie. Este recomandat ca aceasta să fie efectuată cu o lună înainte de nuntă. În cazul în care vrem să aducem unele modificări la coafura aleasă inițial, acum e momentul, întrucât hairstylistul ne poate face recomandările necesare.

O coafură, oricât de frumoasă este în fotografiile de prezentare și oricât de bine este executată, este posibil să nu se potrivească perfect cu fizionomia ta. Ar fi păcat să îți dai seama în ziua nunții că ceea ce ai ales nu te avantajează, nu-i așa?

3. Dacă e probă, să fie probă

La probă este obligatoriu să aduci o fotografie cu rochia de mireasă, voalul și accesoriile ce urmează să fie folosite, dacă acestea au fost deja cumpărate. Ai mare grijă atunci când achiziționezi accesoriile de păr. Acestea trebuie să se potrivească cu stilul rochiei, pentru a fi din aceeași poveste.

4. Este ceea ce îți dorești?

Asigură-te în timpul probei că ceea ce ai ales, coafura realizată de hairstylist, este ceea ce îți dorești tu pentru ziua nunții. Nu trebuie să accepți o anumită coafură doar pentru că ți-a recomandat-o hairstylistul, dacă alegerea aceea nu te face pe deplin fericită.

5. Spune „NU” vârfurilor despicate

Părul trebuie pregătit din timp pentru ziua cea mare. Asigură-te că este tuns la două, trei luni pentru ca acesta să se mențină curat și sănătos. Nu îți face griji. Părul crește aproximativ un cm pe lună, astfel că dacă îl scurtezi puțin o dată la două, trei luni, nici nu se va observa diferența.

 

6. Nu face schimbări radicale de culoare înaintea nunții

7. Spune „NU” extravagantului dacă nu te reprezintă!

Nu alege niciodată o coafură extravagantă care nu te reprezintă doar pentru a fi diferită în ziua nunții.

8. Stilul tău dictează tendințele 

Alege coafura în funcție de stilul tău personal, rochie și tematica nunții. E nunta ta, stilul tău dictează.

9. Extensii?

Dacă alegi să folosești extensii în ziua nunții, asigură-te ca sunt nuanța potrivită pentru părul tău și, foarte important, că ai suficiente pentru coafura pe care o dorești. Consultă stilistul pentru a avea timp dacă este nevoie să mai comanzi și altele.

Dacă nu ai mai purtat niciodată extensii, îți recomandăm să le porți cel puțin o dată înainte de ziua nunții pentru a te obișnui cu ele.

 

 

10. Când ar fi bine să mă vopsesc?

Pentru a avea o culoare perfectă și plină de luciu în ziua cea mare, ar fi bine să îți faci o programare pentru vopsit cu câteva zile înainte de nuntă. În cazul în care nu te vopsești, un tratament ar fi ideal pentru a-i oferi părului tău strălucirea de care are nevoie în cea mai importantă zi din viața ta.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook, ne puteți da un LIKE pe pagina noastră!