Spațiul limitat este neajunsul majorității caselor și apartamentelor moderne. În condițiile în care există o lipsă catastrofală de spațiu, fiecare centimetru contează.

Totuși, cu ajutorul unei abordări raționale a amenajării și a capacității de a gândi inventiv, există posibilitatea de a găsi spațiu suplimentar.

Vă propunem să începeți căutările cu locurile considerate nefolosite. Priviți câteva idei reușite deja realizate, poate vreuna din ele să inaugureze schimbările din casa dumneavoastră.

Puteți utiliza spațiul dintre pereți pentru mobilierul încorporat sau rafturile glisante.

1.

2.

Nu ar trebui să treceți cu vederea pereții despărțitori dintre camere și cadrele ușilor.

3.

4.

Un sistem de stocare suplimentar poate fi chiar ușa.

5.

Nu uitați de locul de sub tavan. Aici puteți monta o nișă pentru păstrarea lucrurilor rar folosite.

6.

De asemenea, sub tavan puteți organiza biblioteca.

7.

Sub pervazul lat, puteți instala o mini-debara, în special dacă sub fereastră lipsește caloriferul.

8.

Iar această idee este pur și simplu grozavă! S-ar părea că deasupra scării nu ar trebui să fie nimic. Însă aici a fost amenajat și un colț pentru copii, și un birou.

9.

O soluție extraordinară – completați ușa de la intrare cu un sistem îngust de depozitare montat pe întregul perete.

10.

Tot ce trebuia să fie adăugat în acest antreu erau câteva cârlige și două scaune. Însă cât de mult s-a schimbat funcționalitatea!

11.

O cameră de baie suplimentară sub scară – o idee minunată. De fapt, aici poate fi amenajat orice tip de încăpere: de la garderobă până la zonă de lucru.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook, ne puteți urmări și pe pagina noastră Artifabro.