În sezonul acesta fiecare femeie își dorește să fie frumoasă. Dacă vă doriți să furați privirile celor din jur, optați pentru o manichiură spectaculoasă! Aveți la dispoziție o mulțime de variante originale: manichiură în nuanțe intense, cu accente de glitter și design original.


Dacă vreți să profitați din plin de inspirația oferită de din acest sezon superb, alegeți modelele îndrăznețe. Fiți creative şi surprinzătoare!


Culoarea închisă o puteți folosi sub orice formă și o puteți combina cu glitter și pietricele doar pentru contrast.


Strasurile și pietricelele sunt ideale pentru decorul unghiilor. Totodată manichiura nu ar trebui să abunde în multe ornamente. Optați pentru o manichiură simplă și delicată.


Manichiura în nuanțe închise de roșu, este întotdeauna superbă! Nuanța de bordo se combină perfect cu aproape orice îmbrăcăminte și stil.

În cazul manichiurii zi cu zi – optați pentru detalii mai discrete, iar pentru o petrecere, puteți alege decorațiuni mai îndrăznețe.


Manichiura cu glitter conferă strălucire unghiilor. Optați pentru o nuanță de roșu și aplicați glitter auriu doar la baza unghiei.


Femeile care iubesc accentele luminoase pot opta pentru o manichiură deosebită cu modele geometrice.


Nuanțele sofisticate de gri sunt alegerea perfectă pentru o manichiură modernă și elegantă.

Culorile calde sunt întotdeauna potrivite, iar pentru mai multă delicatețe, optați pentru nuanțe aurii.


Puteți opta și pentru unghii în nuanțe de albastru cu glitter.


Femeile îndrăznețe pot opta pentru culorile închise. Aceste culori se combină cu oricare altă nuanță și cu orice ținută. Sclipiciul argintiu folosit cu discreție va accentua delicatețea unghiilor.

Femeile îndrăznețe pot opta pentru culorile închise. Aceste culori se combină cu oricare altă nuanță și cu orice ținută. Sclipiciul argintiu folosit cu discreție va accentua delicatețea unghiilor.

Ce este important într-o manichiură? Designul, fără doar și poate și calitatea!

Și deoarece naturalețea rămâne mereu în tendințe, vă propunem, în articolul nostru, câteva idei de manichiură.

Manichiura franțuzească cu accente uimitoare.

Acest stil de manichiură a fost și va rămâne mereu actuală și fiecare doamnă sau domnișoară va putea găsi modelul care i se potrivește.

Combinația de negru și roz arată foarte elegant, fiind o combinație care s-a observat în acest sezon mai mult ca niciodată. Puteți, pe lângă designul general al unghiilor, să adăugați un decor suplimentar cum ar fi, de exemplu, paiete, strasuri sau dantelă.


Această opțiune este una foarte interesantă. Pentru a obține o manichiură spectaculoasă, puteți opta pentru contrastele de culori cu ar fi, de exemplu, negru, roz pal și argintiu.

Femeile pot fi inspirate de orice: dar cel mai adesea de flori, acestea fiind foarte frumoase. Pentru anul 2019 sunt în vogă ștampilele, șabloanele, pictura manuală etc.


Figurile geometrice în designul unghiilor au fost foarte populare în sezonul trecut, dar nu și-au pierdut din actualitate nici acum. O astfel de soluție ar fi o opțiune ideală pentru femeile de afaceri. Este o manichiură spectaculoasă și la modă.

Unele din noi preferă unghiile mai naturale și aleg culorile nude mate. Cineva, dimpotrivă, preferă culorile aprinse. În ambele cazuri acest design elegant va atrage atenția și va pune în evidență stilul exclusivist.


Este un hit al acestui sezon, arată minunat atât seara cât și ziua. Experimentați și veți descoperi noi idei minunate de design pentru unghii.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook, ne puteți da un LIKE pe pagina noastră!❤