-In 2019, cuvantul de ordine este reinventarea. Sa nu iti fie teama sa adopti o coafura indrazneata! Investeste in produse cosmetice de calitate si mergi la salon pentru manichiura ta de vis!

-Michelle Humphrey, manichiurista lui Lorde, Dua Lipa si Rita Ora, ne arata care vor fi trendurile in materie de manichiura in 2019. Iata ce vom purta pe unghii anul acesta.

1. Jeleu

Aceasta manichiura iti face unghiile sa arate ca niste jeleuri abia scoase din punga. Michelle spune ca atunci cand le vede, se gandeste la culorile acadelelor si ale ursuletilor gumati. Acest tip de manichiura poate fi folosit ca o tranzitie de la culorile folosite primavara, la cele utilizate vara. Pot fi folosite culori pastelate, dar care sa aiba si sclipici, ori finish-uri mate.

2. Culori de tip homocrom

In 2018, culorile cromate si holografice au luat cu asalt Instagramul. „Anul acesta cele doua trenduri pot fi combinate” explica Humphrey. Conceptul este unul simplu: de la distanta, unghiile par sa fie cromate, dar de aproape, sub lumina, ele sunt holografice.

3. 1999

„Manichiurile delicate, de tip iridescent, vor ocupa un loc aparte anul acesta”, mai spune Humphrey. Acest tip de manichiura va avea un sclipici foarte fin si subtil, care nu va fi nici opac, dar nici batator la ochi. Unghiile vor fi lasate cu forma lor naturala, iar pe centrul lor vor fi aplicate pietricele, strasuri sau stickere.

4. Limpede precum cristalul

Unul dintre trendurile de succes de anul acesta va fi acela al unghiilor transparente. Acest tip de manichiura arata excelent pe unghiile lungi, pentru ca detaliile stau la varful acestora, baza unghiei fiind translucida. Acest model poate fi unul extrem elegant sau excentric. Totul depinde de preferintele tale.

5. Mustar

„Cred ca galbenul este una dintre culorile de care femeile se tem cel mai tare”, spune Michelle. Cu toate acestea, daca iti doresti sa ai o manichiura deosebita, dar iti este teama sa alegi un galben lamaie, poti opta pentru o culoare mai pala, de tipul galben mustar. De asemenea, pentru un look deosebit, poti alege o finisare mata.