In pofida prejudecatilor legate de parul blond, aceasta ramane cea mai atragatoare culoare de par, mai ales daca ai grija sa o intretii cum se cuvine si sa ii aduci mereu acea picatura de viata de care e nevoie pentru a nu parea terna.

Tonerul, tratamentele si mastile pentru revigorarea culorii, suvitele sau nuantatorul sunt notiuni comune pentru fericitele purtatoare ale cositelor aurii.

Va prezentam cateva idei de nuante, tente si artificii de culoare pe care aproape orice blonda ar putea sa le incerce.

In plus, e mai mare lucru sa poti scoate capul din multime, mai ales dintr-una de blonde!

Nuanta blond vanilie este acel blond superb pe care il vedem adesea la bebelusi. Intamplator sau nu, acest blond este recomandat femeilor cu parul scurt, tocmai pentru ca obtinerea acestei nuante supune parul la incercari destul de dure, asa ca varfurile trebuie mereu retezate.

1.

Blondul rozaliu, precum cel al Emmei Stone, este potrivit pentru persoanele mai palide la fata, indiferent de culoarea lor naturala a parului.

2.

Aceasta nuanta adauga un strop de culoare si de viata intregului chip.

Daca ai un ten bronzat precum cel al lui Blake Lively, ti-ar veni de minune o nuanta de blond auriu-roze care este o combinatie de piersica, miere si auriu.

3.

Blondul “untos”, precum cel al lui Carrie Underwood, este nuanta ideala pentru femeile cu ochii caprui.

4.

Totusi, ca sa nu fii palida ca o stafie, e necesara putina culoare in pometi.

Brunetele care vor sa se transforme in consanzene ar trebui sa inceapa cu un blond insorit precum cel al lui Jennifer Lawrence, asa cum arata in “The Hunger Games”.

5.

Blondul nisipiu presupune crearea unui echilibru intre reflexele de blond cald si cele reci, proportie ce poate varia in functie de anotimp, mai rece vara si mai cald iarna.

6.

Un blond nisipiu reusit este cel al lui Rachel McAdams.

Reflexele caramel sunt ideale pentru pielea creola sau pentru mulatre precum Keri Hilson, carora nuanta le poate lumina cu adevarat chipul, cu conditia ca diferenta dintre ten si par sa nu fie foarte stridenta.

7.

Si cum stilul “ombre” este foarte in voga anul acesta, exista blonde naturale care incearca sa-l abordeze, urmand procesul invers celui pe care trebuie sa-l urmeze brunetele.

8.

Este si cazul lui Gisele Bundchen, al carei culori naturale a parului nu este tradat de radacini, in realitate acestea fiind inchise la culoare cu vopsea.

In fine, cea mai naturala nuanta de blond, dar si cea care este cel mai greu de obtinut este blondul murdar, precum cel al lui Taylor Swift.

9.

Daca reusesti sa obtii aceasta culoare, cu siguranta toata lumea te va intreba daca nu cumva este parul tau natural.