Negru a fost și este una dintre culorile cele mai elegante și se potrivește la orice ținută.

O manichiură neagră este îndrăzneață și sexy. .

Unghiile negre sunt versatile și poți să găsești o mulțime de combinații dacă nu le preferi pe cele simple.

Dacă vrei să folosești oja neagră este foarte important să te asiguri că ai unghiile scurte, cuticulele bine hidratate, să lași timpul necesar pentru uscare și să incluzi accesorii aurii, argintii sau pastelate pentru a scoate în evidență manichiura.

În 2019 manichiura neagră cu sclipici se ridică în topuri. Nu este de mirare.

Negrul a fost recunoscut nail-trend-ul principal al acestui an.

Unghiile negre au fost accentul principal la prezentările Dsquared2, Rodarte, Rag&Bone etc. Priviți colecția noastră de nail design în nuanțe negre alegeți cel mai frumos model de manichiură neagră!

Negrul cu sclipici pe unghii este foarte elegant și se potrivește pentru orice ținută!

Iti propunem o serie de modele de unghii negre pentru diferite ocazii. Fie ca vrei sa iti faci o manichiura cu unghii negre, de impact, fie ca esti in cautarea unor modele de unghii negre cu diverse aplicatii, aici vei gasi ceea ce cauti.

Unii sunt încântați de unghiile de culoare neagră, alții dimpotrivă consideră manichiura neagră inestetică și chiar un păcat, dar sunt și persoane mai indiferente. Trebuie să știți cum să purtați lacul de unghii negru.

Acesta a devenit vedeta anului 2019 care va fi în top încă mulți ani. Astăzi, fiecare brand care se respectă consideră necesar să adauge o notă de culoare neagră în cel puțin una din colecțiile de sezon.

Desigur, culoarea neagră curată este obositoare pentru ochi, de aceea designerii încearcă să adauge diferite ornamente, tehnici și materiale pentru a arăta impecabil. Acest tip de manichiură este mereu elegant.

Manichiura cu ojă neagră se potrivește pentru orice ocazie, cu condiția că designul, forma și lungime a sunt toate în armonie.

Pe parcursul zile se potrivesc unghiile cu elemente negre (franch, șah etc.) de lungime medie și formă ușor pătrată sau ovală. Unghiile monocolore sunt și ele drăguțe cu condiția că au o lungime medie.

Unghiile negre sunt una dintre cele mai frumoase și elegante manichiuri. Am făcut o selecție pentru tine cu cele mai cool modele de unghii negre, în trend.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook, ne puteți da un LIKE pe pagina noastră!❤

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook, ne puteți da un LIKE pe pagina noastră!