Manichiura poate spune multe despre personalitatea şi abilităţile tale.

Aceste modele de unghii roz încântătoare îţi permit să străluceşti într-o mulţime, deoarece vei avea un look uimitor.

1.

Găseşte modelul perfect pentru a-ţi completa starea de spirit şi ocazia. Foloseşte simboluri care transmit un mesaj clar pentru a-ţi încuraja romantismul, tinereţea şi latura sălbatică.

2.

Permite laturii tale aventuroase şi moderne să evite monotonia.Marele avantaj al acestui stil este că îl poţi purta oriunde, la birou, la şcoală sau la o întâlnire.

Cele mai reuşite combinaţii pentru unghiile roz:

roz şi verde mentă;

roz și auriu;

roz și alb;

roz și gri;roz și argintiu;

roz și albastru.

3.

Cele mai frumoase modele de unghii cu gel roz spun de fapt povestea femeii cu spirit inocent si dornic de aventura, cu o personalitate pura in care se pune accent pe jocuri, animatie si dulciuri.

4.

Unghiile cu gel roz sunt de fapt acea manichiura ce ne duce usor cu gandul la copilarie si tine cont de faptul ca daca porti copilaria cu tine, nu vei imbatrani niciodata!

5.

Iata, ca pornim de la rozul bomboanelor, al jeleurilor, al fondantelor care parca ne trezesc amintiri despre jocurile copilariei si ajungem la o manichiura dulce, jucausa si distractiva, perfecta pentru o fire spontana, vesela si optimista.

6.

De fapt, orice manichiura in trend, pe care noi, femeile, o adoram are in spate o poveste iar de acesta data este vorba despre amintiri dulci si dragi din copilarie.

7.

Tine cont de tendintele sezonului, dar adapteaza-le personalitatii tale si daca vrei sa iesi din monotonia manichiurii roz, adauga-i un mic detaliu, de exemplu fluturi, flori sau pietre si iata manichiura romantica, de toamna care te reprezinta.

8.

Roz pudrat sau roz pal este o culoare în trend anul acesta şi poate să fie purtată cu uşurinţă în orice moment.

9.

Rozul pal care se numeşte şi roz pudrat este o culoare feminină, elegantă şi discretă, în special atunci când vorbim despre nuanţele cu efect mat. Este considerată o culoare vedetă a acestui an, atât în materie de manichiuri cât şi în designul interior.
Este o culoare asociată cu eleganţa şi rafinamentul, de aceea dacă este aleasă corect ea va putea să fie purtată la orice eveniment. De asemenea, atât rozul pal cât şi nuanţele delicate de gri sunt potrivit pentru mirese pentru a avea unghiile perfecte în cea mai importantă zi din viaţa lor.

10.

Pentru realizarea unei manichiuri dragute, potrivita pentru evenimente usoare alaturi de prieteni, poti opta sa iti faci unghiile roz cu modele de floricele.

11.

Si ca sa realizezi aceasta manichiura, ai nevoie doar de cateva lucruri esentiale.

In primul rand, este nevoie de oja roz, care se palica pe unghii in strat dublu pentru a avea textura puternica.

12.

Apoi, cu o pensula fina, puteti folosi orice fel de oja, de orice cuolare, pentru a va face singure modele de floricele.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook, ne puteți da un LIKE pe pagina noastră!❤