O culoare de păr potrivit aleasă este capabilă să-ți schimbe complet imaginea! Culorile de păr la modă în 2019 îți vor lumina tenul și-ți vor accentua nuanța ochilor.

Majoritatea femeilor prefera sa se vopseasa in culorile clasice, insa sunt si culori superbe pe care, poate nu le-ai vazut niciodata. Daca esti curioasa uita-te mai jos la cele mai neintalnite culori pentru parul lung.

Când vine vorba de culorile părului, balayage a fost cea mai mare tendință din toate anotimpurile și nu s-a terminat încă.
Tehnica, care implică evidențierea părului cu secțiuni de vopsire manuală pe o placă de suport, este prevăzută să fie mai mare decât oricând în 2019, cu mai multe opțiuni decât înainte.

Nu contează dacă varfurile sunt blonde, brunetă, negru sau roșu, există o opțiune de balayage șic pentru a vă potrivi.

• Cele mai neintalnite culori pentru parul lung:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

Perfect pentru a crea un stil absolut și natural, balayage lasă femeile cu păr dimensional și radiant.

Deci ce mai aștepți? Doar faceți clic pentru a găsi cea mai bună opțiune de balayage nouă pentru dvs.

Nu este atat greu sa alegeti, trebuie doar sa stiti ce culoare credeti ca vi s-ar potrivi, apoi mergeti la un hairstylist si conultativa cu el pentru a pune in aplicare ce a-ti ales.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

Iti place bobul? Uite cateva culori superbe: Culori superbe pentru tunsori bob la modă în acest an.

Culorile de păr la modă în 2019 îți vor oferi totodată o notă fresh și te vor scoate din anonimat. Dacă deja ești curioasă, află ca printre cele mai apreciate trenduri în materie de păr din 2019 se află nuanțele de blond căpșună, roșcatul orange și rozul prăfuit.

La modă vor fi elementele de extravaganță și trecerea de la culoarea naturală a părului la nuanțele mai țipătoare. De exemplu, foarte apreciată este trecerea graduală de la rădăcina naturală la vârfurile vopsite în nuanțe de albastru, roz sau violet.

13.

14.

15.

16.

Acestea sunt cele mai neintalnite si superbe culori pentru parul lung care ne-au atras in mod special atentia.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook, ne puteți da un LIKE pe pagina noastră!❤