-Modele de unghii pentru 2019 care te vor inspira în a face alegerile cele mai bune atunci când dorești să ai o manichiură exemplară, modernă și deosebită, care să te reprezinte.

-În continuare, îți prezentăm cele mai importante modele de unghii pe care să le ai în vedere ca repere în materie de manichiuri pentru acest sezon.

-Acestea sunt propuse de cele mai celebre manichiuriste și sunt din ce în ce mai apreciate și căutate, datorită aspectului deosebit pe care îl au.

-Modelele de unghii sunt un aspect de o importanță majoră pentru fiecare femeie în parte. Un an nou aduce noi trenduri și modele unghii care sunt în vogă și la mare căutare în funcție de sezon, motiv pentru care încercăm mereu să fim în pas cu acestea.

-Dacă în anii trecuți modele de unghii de tip French sau cu diverse aplicații erau în capul listei, ei bine, anul 2019 aduce noi modele de unghii ce vor face ravagii printre iubitoarele de manichiuri care își doresc să fie mereu în pas cu moda.

-Este momentul de a fi cat mai curajoasă, astfel încât să încerci combinații inovatoare și design-uri pe care poate nu le-ai mai încercat până acum.

-Nu trebuie să îți fie teamă sa experimentezi! Există oricând posibilitatea de a șterge și reface în mod îmbunătățit un anumit model, dacă nu ești mulțumită din prima de felul în care arată pe unghiile tale.

-Fiecare femeie este diferita și preferă să adapteze modelele pe care le consideră uimitoare, astfel încât să o avantajeze și să fie încantată de rezultat.

-Dacă vrei să respecți noile „reguli” în ceea ce privește manichiura ta, iată modelele de unghii care sunt specifice anului acest sezon.

-Când ne referim la perioadele calde ale acestui an, se recomandă culorile metalizate, iar lungimea unghiilor nu trebuie să ajungă până la „cer” și înapoi.

-Unghii de dimensiuni medii, ușor rotunjite, sunt cele care sunt în vogă în anul 2019.

-Este de preferat sa alegeți modele cât mai delicate, feminine, clasice. Cu cât stilul manichiurii este mai simplu, cu atât vor fi mai apreciate unghiile tale!

-Ca nuanțe, poți opta pentru albastru, gri sau roșu metalizat, putand chiar sa apelezi la sclipici sau modele cu aspect mat.

Pentru perioadele calde și în vara anului 2019 se recomandă următoarele modele de unghii:

În lunile calde, se recomandă să porți modele înflorate, cât mai multe modele de unghii cu florii în culori cât mai diverse. Acestea sunt extrem de apreciate și vor face mereu o impresie plăcută. Cine nu adoră florile, fie ele și pe unghii?

Chiar dacă anterior s-a menționat și s-a subliniat clar ideea de a renunța la acele modele unghii mult prea încărcate sau multicolore, ei bine, iată că vara aduce culori peste culori și modele de unghii cât mai multe și sofisticate, care să vină aplicate sau pictate pe unghii.

În sezonul cald sunt permise modelele complexe, cu care poți experimenta. Lasă-ți imaginația să se manifeste și creează modele superbe în diverse culori care sa te reprezinte, cu atât mai mult dacă sunt modele florale.

Dacă sunt floricele pe câmpii, de ce să nu fie peste tot, inclusiv pe unghii, nu-i așa?

Culorile adoptate trebuie să fie unele cu aspect fresh și energice, care să substituie manichiura clasică.

Dacă unghiile tale sunt frumos ornate cu modele cu flori sau cu o mică pictură a unui peisaj de vară, ai dat lovitura! Vei atrage atenția cu manichiura ta oriunde vei merge și vei fi foarte admirată!


Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook, ne puteți da un LIKE pe pagina noastră!❤