Manichiura french este modelul de manichiura cu care nu ai cum sa dai gres!

Este un model de manichiura elegant, delicat si sofisticat in acelasi timp, modelul de manichiuracare este mereu in tendinte.

Desigur, de la an la an, chiar si cel mai clasic model de manichiura se reinventeaza si ne propune

Desigur, de la an la an, chiar si cel mai clasic model de manichiura se reinventeaza si ne propune modele noi, superbe, in acelasi stil clasic cu care ne-am obisnuit.

In 2019 se vor purta modelele simple in stil minimal – tendinta care domina lumea modei.

Iti propunem cele mai interesantemodele de manichiura french, modelein ultimele tendinte, pe care sa le alegi in 2019.

Noi ne-am obișnuit deja să asociem manichiura franțuzească cu vârf alb și bază de culoare bej-naturală. În variantele actuale french’ul clasic poate fi decorat cu strasuri sau ornamente simple, care nu știrbesc din gingășia naturală a acestei manichiuri.

Dar dacă v-ați plictisit de modelele clasice și vă doriți ceva strident, consistent și interesant, vă recomandăm să atrageți atenția la variantele multicolore ale manichiurii franțuzești.

Să urmărim o selecție de combinații de culori și texturi în designul manichiurii franțuzești.

Neapărat atrageți-i atenția specialistului dvs. la aceste variante de manichiură. Deținătoarea unor astfel de unghii va fi mereu în centrul atenției cu eleganța și rafinamentul său.

Folosirea unei game multicolore este una din cele mai actuale versiuni ale manichiurii franțuzești.

Manichiura franţuzească inspiră rafinament, simplitate şi bun-gust.

În plus, o poţi face la tine acasă, în câţiva paşi simpli.

1. Pregăteşte exfolierea

Este esenţial să-ţi pregăteşti mâinile şi unghiile înainte de a aplica oja. Mai întâi exfoliază-ţi pielea masând uşor cu un scrub de corp sau cu unul special pentru mâini. Apoi clăteşte cu apă călduţă şi şterge-te cu un prosop moale.

2. Dă formă unghiilor

Pileşte-ţi unghiile în forma dorită,cu mişcări într-o singură direcţie,pentru a evita exfolierea şi crăparea acestora.

Alege o pilă nu foarte aspră şi pe care o poţi manevra uşor. Dacă ai unghiile fragile şi degetele scurte,optează pentru o formă rotundă,care va alungi şi va ajuta la regenerarea unghiilor. Forma pătrată avantajează degetele lungi.

3. Hidratează mâinile

Masează-ţi mâinile cu ulei de măsline sau de migdale,apoi înveleşte-le într-un prosop cald,pentru 15 minute. Cu ajutorul unui beţişor special de plastic sau de lemn,împinge cuticulele înspre baza unghiei. Clăteşte mâinile cu apă caldă.

4. Aplică tratamentele

Înainte de ojă,aplică o bază-tratament pentru unghii şi aşteaptă câteva minute până se usucă. Acest lucru va ajuta la întărirea unghiilor. Unele produse matifiază suprafaţa acestora şi ascund imperfecţiunile,pregătind aplicarea lacului de unghii.

5. Conturează linia french

Pentru french-ul pătrat,aplică o linie dreaptă de ojă albă,mată,pe vârful unghiei,iar pentru cel rotund urmează curbura naturală a unghiei. Poţi realiza aceste linii fie folosind nişte benzi adezive speciale,cu forma dorită,fie cu mâna liberă. După aplicare,aşteaptă câteva minute.

6. Stratul protector

La final,aplică un strat de lac translucid,roz sau bej,pentru a proteja vârful alb şi pentru a completa manichiura.

Aşteaptă zece minute să se usuce.

7. Foloseşte lacul incolor

Pentru mai multă strălucire şi protecţie,poţi aplica la final şi un strat subţire de lac incolor.

Acesta va face manichiura să reziste mai mult în timp,unghiile se vor rupe mai greu,iar aspectul lor va fi chiar mai strălucitor.

Dacă totuşi nu vă încumetaţi să vă faceţi singure o manichiură franţuzească, puteţi apela oricând la serviciile unui salon cosmetic, de unde veţi pleca acasă cu o manichiură reuşită.

Manichiura franțuzească pune accentul pe naturalețe și simplitate și este cea care se potrivește oricărei ținute.

Probabil din aceste motive nu se va demoda niciodată.

În această primavară, poți opta pentru o manichiură franțuzească colorată, cu sclipici sau diverse aplicații, care încă se află în topul preferințelor.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook, ne puteți da un LIKE pe pagina noastră!❤