Știm, coronița cu flori marca Lana Del Rey ne-a fost prietenă de nădejde la festivaluri, însă asta a fost anul trecut! Îți prezentăm șase sugestii de coafuri noi de festival, ca să dai uitării coronița și să arăți fresh and party-ready și în acest sezon! Înarmează-te cu răbdare, îndemânăre și accesorii, și alege stilul care ți se potrivește.

1.

Când vorbim de coafuri noi de festival, trebuie neapărat să integrăm și un element vechi. Vorbim, desigur, despre clasicele împletituri, care credem că nu vor pieri niciodată din tendințele de vară. Împletiturile ne ajută să fim creative cu părul nostru și să ieșim scoatem din rutină coafurile simple precum codițele, cocurile sau buclele. În galeria foto ți-am pregătit câteva surse de inspirație, dar mai întâi să vorbim puțin despre trenduri.

6 coafuri noi de festival

2.

În ceea ce privește coafurile noi de festival, există două stiluri principale din care trebuie să alegi. Ori ești fata rebelă cu împletituri opulente, ori ești zâna boho chic cu împletituri subtile și accesorii feminine. Alege stilul care se potrivește cel mai bine personalității tale, dar și outfiturilor pe care ți le-ai pregătit pentru festival!

Pipe braids

3.

4.

Pipe braids sunt acele împletituri de-a dreptul butucănoase, accesorizate cu elastice care le pun și mai tare în evidență. Sunt cel mai nou trend în materie de coafuri de festival în acest sezon și preconizăm că le vei vedea din ce în ce mai des la party-urile de vară.

5.

6.

Împletituri ombre

Te-ai prins, și împletiturile ombre fac parte din categoria împletiturilor opulente. Aceste coafuri noi de festival presupun adesea folosirea extensiilor colorate, atașate prin împletituri pentru a crea efectul ombre și pentru a oferi mai multă structură șuvițelor.

7.

8.

Cocul împletit

Așa cum vei vedea în galeria foto, cocul împletit este foarte simplu de realizat, dar de efect. Creează mai mult volum în zona de sus a capului și cu siguranță te va ajuta să intri în rolul de fată rebelă la party. Acesta poate fi combinat cu stilul împletiturilor ombre pentru un plus de culoare.

9.

10.

Cocul simplu în vârful capului

Dacă vrei să arăți ca o zână boho chic la festival, însă nu ai prea mult timp să îți aranjezi părul, cocul simplu în vârful capului te poate salva! Este ușor de realizat și poate avea un efect extra cool dacă îl aranjezi pe un burețel. Acesta îi va da mai mult volum și poți lăsa o parte din păr liber, să te poți bucura atunci când îți bate vântul printre cosițe.

11.

12.

Acesoriile florale

Poți oricând combina împletiturile simple cu accesorii florale pentru a obține un plus de feminitate în coafură. Poți folosi broșe special confecționate cu acest scop, ori poți folosi câteva flori de câmp naturale, este mai de efect!

13.

14.

Fundele sunt un must-have

Un alt accesoriu care te va transforma într-o zână boho chic este clasica fundă. Trebuie doar să îți legi părul la spate cu o fundiță simplă și look-ul tău va fi transformat.

15.