Nu stii daca sa iti tunzi parul sau sa incerci niste coafuri cu breton? Poate vrei sa ii dai o sansa coafurii cu breton.

La moda

Tunsorile cu breton nu se demodeaza niciodata. Mereu vezi pe podiumurile de moda sau pe copertile revistelor pe cineva cu breton. Aceste coafuri cu breton pot parea retro, dar sa stiti ca stilul va fi in curand din nou in lumina reflectoarelor.

Adaptabil

Bretonul este foarte adaptabil. Te-ai putea indoi de asta crezand ca bretonul nu e nimic altceva decat par pe frunte. Il poti purta foarte scurt sau pana la sprancene sau chiar lung si drept. Incearca un breton inegal si poarta-l intr-o parte. Il poti aranja cu minimum de efort.

Incadreaza fata

Bretonul poate incadra perfect fete de toate formele. Iti evidentiaza ochii si pometii si armonizeaza trasaturile faciale, precum o fata mai lunga sau o frunte lata.

Volum

Ai impresia ca daca porti breton parul nu  mai are volum? E chiar invers. Chiar daca ai parul lung si drept, sau scurt si simplu, un breton nu e niciodata plictisitor si te face mai stralucitoare.

Usor

Nu te gandi ca un breton e greu de intretinut. Pentru un pic de volum si stralucire usuca-l cu o perie rotativa. Daca vrei sa-l tunzi, du-te la salon sau, daca poti, tunde-l singura.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook, ne puteți da un LIKE pe pagina noastră!