Coafura la modă în anul 2019 este, încă o dată, cocul. Acest tip de coafură a fost și va rămâne întotdeauna un look care renaște în fiecare sezon, în fiecare an.

Diferența este că acesta trebuie să fie amplasat în vârful capului și să fie ușor dezordonat, pentru o tentă rebelă.

1.

Coada este și ea printre alegerile cel mai des făcute de către femei, însă, din nou, regula este să fie strânsă cât mai bine posibil și să fie făcută cât mai jos. De asemenea, se poartă împletiturile sau cosițele.

Dacă nu dispuneți de timp pentru toate aceste coafuri, puteți crea un look rebel printr-o neglijență ușoară a părului, pentru a completa imaginea perfectă a anului 2019.

Să revenim, deci, la coafurile de bază ale anului 2019:

2.

1 Cocurile înalte

Cocurile înalte și dezordonate sunt printre cele mai atractive coafuri ale anului. Dacă faceți cocul perfect, restul părului trebuie să fie ușor dezordonat, cu fire de păr suspendate spre partea feței. Părul ar trebui să arate ca și când a fost făcut în grabă, așa cum obișnuiți să facem cât stați în casă.

3.

Pentru realizarea unui coc, nici măcar nu aveți nevoie de produse de aranjare. Strângeți cu atenție părul mai aproape de frunte, răsuciți-l cu un șnur, strângeți-l în coc și fixați cocul cu ace de coc sau agrafe, pe care le aveți la îndemnă. Pentru ca acest coc să se mențină multă vreme, aplicați câteva produse de styling sau fixativ.

4.

2 Coada joasă

5.

Coada va rămâne mereu una dintre cele mai folosite coafuri, indiferent de an. Ea trebuie să fie mereu netedă, fiecare fir fiind așezat la locul lui, pentru a crea un aspect cât mai ordonat. Stiliștii au făcut schimbări, pentru a transforma coada banală într-o coadă modernă, cu un plus de stil, de aceea au creat acel efect de umezire a părului. Pieptănați părul lăsând cărare pe o parte sau pe mijloc, îndreptați părul cu placa și faceți o coadă joasă. Pentru a ascunde elasticul, înfășurați-l în jurul bazei și fixați cu un ac de păr sau cu agrafe mici.

6.

3 Părul tapat

7.

Posesoarele unui păr lipsit de volum și firav pot să se bucure în anul 2018, pentru că a revenit moda cu părul tapat. Și pentru ca această coafură să nu pară exagerată, stiliștii recomandă să combinăm taparea cu diverse bentițe, banderole sau cercuri moderne. Trebuie doar să separați părul în șuvițe, trageți-le perpendicular pe cap și tapați atent părul. După ce ați reușit să tapați firele, lăsați neatinsă partea superioară a părului. Trageți părul cu un pieptene, pentru a nu se încurca și a-l ajuta să se așeze frumos, în timp ce-l uscați cu feonul.

8.

4 Părul strâns la spate

9.

Părul strâns la spate ne ajută să creăm luminozitate la nivelul feței. Stiliștii sunt de părere că pieptănarea părului la spate și fixarea lui cu o agrafă de păr oferă o coafură perfectă a anului în curs. Pentru a realiza această coafură, pieptănați părul și fără a face cărare, îndepărtați firele din din față spre spate. Fixați-le cu agrafe sau folosiți un spray fixativ, pentru o fixare adecvată.

10.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook, ne puteți da un LIKE pe pagina noastră!