-Primavara este anotimpul schimbarilor, asa ca este momentul sa incerci ceva nou in domeniul infrumusetarii. Decoreaza-ti unghiile cu cele mai frumoase modele de manichiura de primavara, pentru a-ti crea un aspect unic si fermecator.

1.

2.

3.

4.

5.

-Esti o fire vesela si adori buburuzele? Ei bine, avem modele de primavara perfecte pentru tine. Gargaritele au devenit un adevarat model de inspiratie pentru domeniul beauty si vestimentar, avand in vedere ca sunt nelipsite de cateva sezoane.

6.

7.

8.

-Nuanțele pastelate vor fi alegerea perfectă pentru manichiura de zi cu zi. O astfel de manichiură se va combina de minune atât cu un costum clasic, cât și cu o ținută de seară.

9.

10.

-Acest model de manichiură este ideal pentru persoanele care au obosit de manichiura monocromă, dar oricum preferă clasicul. Minimalismul este bun prin simplitatea și convingerea sa: punctele, dungile și figurile geometrice sunt o varietate, în timp ce nu atrag prea mult atenția.

11.

-Manichiura negative space oferă niște modele non-standard. Particularitatea acestui design de manichiură constă în faptul că unghia nu este vopsită complet, ci doar o parte din ea. Adică culoarea naturală a unghiilor trebuie să fie vizibilă în manichiură.

12.

13.

14.

-Perfecte pentru primavara si vara sunt si modele de unghii cu floricele, foarte colorate in culori cat mai vesele precum: roz, galben, albastru, rosu. Daca esti o fire copilaroasa si noncomformista mizeaza pentru acesta primavara pe o manichiura in culori tari si vesele.

15.

16.

-Margaretele si trandafirii sunt alegeri excelente pentru firile romantice, care adora florile si declaratiile de dragoste.Manichiura cu flori merge perfect cu rochii vaporoase, feminine, din dantela si voal.

17.

18.

19.

20.

-Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!