Multe dintre femei au inteles ca tunsorile scurte intineresc foarte frumos fie ca este vorba de femei peste 40 ani sau chiar peste 60 ani. Tunsorile pe care mai demult le purtau adolescentele, acum sunt la moda si pentru doamnele mai in varsta. Acest articol este dedicat ideilor de tunsori par scurt care te intineresc.

Pentru ca am mai vorbit de acest subiect si femeile ne-au cerut si partea a II-a, ne-am hotarat sa nu mai stam pe ganduri si o sa realizam inca un articol frumos.

Tunsorile alese de noi sunt cele care se poarta in acest an si bineinteles cele mai recomandate pentru a intineri.

18 noi idei de tunsori par scurt care te intineresc

1.

2.

3.

4.

5.

6.

Culoarea este mai putin importanta. Depinde foarte mult cum iti place tie si ce preferinte ai.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

Dupa cum poti vedea, varsta este doar un numar. O tunsoare scurta intotdeauna va intineri. Ca sa nu mai zicem de un machiaj profesional facut de un makeuper cu experienta.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

Acestea sunt ideile de tunsori par scurt care te intineresc ce ne-au placut foarte mult. Sunt idei la moda in acest an si cu siguranta si in anii ve vor urma.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook, ne puteți da un LIKE pe pagina noastră!❤