Parul gri este asociat cu bătrânețea, însă nu ar trebui să judecăm vârsta oamenilor doar după aparențe. Aceste femei au ales să nu își vopseasca parul si sa il păstreze natural. Cu toate acestea, au un look senzațional si ies in evidență prin naturalețe și originalitate.

1.

Această femeie și-a acceptat părul natural. Ea spune: “Să decid să îmi las parul natural a fost un moment de auto-acceptare. Parul meu nu imi decide vârstă! Ma simt tânără, sănătoasă și frumoasă! Să ai parul natural gri conferă putere. Iubesc faptul că nu sunt controlată de standardele sociale de frumusețe, ci mi le creez singură. Iubesc faptul că nu sunt sclavă a vopselei de păr. Sa nu mai menționăm faptul că buclele mele arată mult mai bine!”

2.

“Aveam 12 ani când băiatul pe care îl plăceam mi-a menționat firele gri. Nu a vrut să mă rănească, însă de atunci am inceput sa il tai si sa il vopsesc. Acum se împlinesc 4 ani de când am renuntat la a mă lupta cu el, lăsându-l să crească în voie. Am 26 de ani si nu il voi mai modifica niciodată.”

3.

Parul sau alb este senzațional. Parul sau alb capătă diferite tente, în funcție de lumina la care este supus. Albul este superb!

4.

Această persoană si-a vopsit parul inca de la 18 ani. Acum are 42 si isi doreste bilele gri din nou. Spune că “parul alb simbolizează libertatea”.

5.

“Am fost judecată pentru parul meu gri încă din copilărie. La 14 ani am inceput sa il vopsesc pentru prima dată. La 29 de ani, după ce am nascut primul meu fiu, am observat ca gri-ul se transforma in alb, asa ca l-am lăsat să crească. De atunci, il ador!”

-Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!