Sufrageria sau livingul reprezintă încăperi ce ar trebui amenajate in funcție de personalitatea și preferințele noastre pentru că aici , ca și in bucătărie, petrecem majoritatea timpului.

1.

Pentru cei ce iubesc combinatia de alb cu negru am pregatit o colectie cu imagini cu livinguri moderne amenajate cu ajutorul acestei scheme cromatice. Ele sunt dovada vie ca o paleta monocromatica poate reprezenta o modalitate originala de amenajare pentru decoruri contemporane.

2.

In imaginile pe care vi le-am pregatit in galerie veti intalni canapele confortabile cu alb si negru confectionate fie din piele fie din stofa sau catifea, cu pernute decorative turcoaz sau rosii. Etajere si comode TV simple dar frumoase majoritea din lemn insa cu forme originale. Tot in imagini veti mai vedea si masute de cafea in diferite forme dar de o frumusete simpla : masute rotunde si dreptunghiulare cu sau fara extensie.
Va invit sa priviti imaginile cu sufrageriile amenajate cu ajutorul culorilor negru si alb.
Vizionare placuta!

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți urmări si pe pagina noastră.