-Să fii cu cineva mai în vârstă a devenit un trend foarte popular în ultima vreme. Dar știi exact ce înseamnă să ai un partener mult mai in vârstă decât tine? Ei bine, această femeie ne povestește fiecare detaliu despre experiența sa! Este fascinant!

-Ei spun că iubirea este oarbă, nu ține cont de vârstă, nici de rasă sau religie. Acest lucru este într-adevăr adevărat. Suntem siguri ca te-ai gândit macar o dată cum ar fi să te întâlnești cu o persoană mult mai mare decât tine, însă ai avut multe dubii si ți-ai pus multe întrebări. Milijiana Bogdanovic îți va raspunde pentru toate nelămuririle!

-Milijiana Bogdanovic, o tânără în vârstă de 21 de ani, este îndrăgostită nebunește de Milojko Bovic, un bătrân in vârstă de 74 de ani. Există multe povești de dragoste între persoane cu vârste îndepărtate, însă aceasta este dusă la extrem! Cu toate acestea, cei doi sunt devotați unul celuilalt și susțin că nu ar renunța niciodată la această relație.

-Povestea acestora de dragoste a început în timpul in care Milijiana vizita casa bătrânului pentru a avea grijă de el, deoarece acesta era bolnav. Până la urmă, tânăra s-a îndrăgostit de bărbatul cu mulți ani mai mare decât ea.

-Milijiana: ” Nu îmi plac băieții tineri, dintotdeauna am avut o afinitate pentru bărbații mai în vârstă.”

-Milojko a trecut printr-o operație periculoasă la nivelul inimii anul trecut, însă dragostea celor doi nu a fost afectată nici un strop. Milijiana i-a fost alături în fiecare secundă! În ciuda operației, Milojko este un om foarte activ si plin de entuziasm, conform spuselor Milijianei. Suntem siguri că relația lor nu va lua sfârșit curând!

-Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!