-Daca esti intrigata de ultimele tendinte in manichiura, incepe sa experimentezi aceste modele de unghii cu fluturi. Etaleaza-ti creativitatea combinand nuante contrastante, care atrag imediat atentia.

-Picteaza-ti unghiile cu cele mai noi nuante ale momentului. Foloseste o paleta de culori care iti permite sa iti etalezi creativitatea. Urmatoarele idei de modele de unghii cu fluturisubliniaza o selectie de modele romantice pe care le poti purta la acest eveniment special. Uimieste-ti prietenii cu niste unghii romantice dragute.

Cu un design de sezon, cu motive florale si cu fluturi, cu paleta cromatica in tuse sidefate sau in culori energice, noua manichiura de vara, cu siguranta este pe stilul tau, deci incearc-o fara retineri si astfel te vei lasa purtata intr-un decor feeric de poveste.

-Fluturii sunt creaturi simbol ale frumuseții și a schimbării dramatice. Dacă vezi un număr mare de fluturi este semn de oportunități de creștere, de revoluție.

-Un simplu fluture este și perseverență și încredere și frumusețe.

-În România se crede că fluturii sunt singurii care duc apă morților. Iar dacă un fluture se rotește în jurul tău vei primi vești de la un prieten vechi.

-Fluturele galben îndeplinește dorințe, așa că atunci când îl vezi să nu uiți să îți pui o dorință. Un fluture alb aduce noroc. Fluturele roșu vestește sănătate.

-Un fluture care îți intră în casă înseamnă noroc, căsătorie. Fluturii care zboară în pereche anunță căsnicii fericite.

-Se spune că îi poți șopti unui fluture o dorință și acesta va purta către Dumnezeu pentru îndeplinire.

-Grecii cred că, după moarte sufletele frumoase ajung fluturi colorați , iar cele rele fluturi de noapte.

-Japonezii cred că fluturii anunță vizite sau moartea unei persoane apropiate.

Fluturii sunt expresia libertății. Zboară din floare în floare, răspândind polenul, deci viața. Cu răbdare trec print toate stadiile pentru a ajunge liberi.

-Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!