Daca nu iti place nici parul scurt si nici lung, atunci parul mediu este perfect pentru tine. Este ideal sa alegi o tunsoare care te reprezinta si bineinteles ca sa iti placa, sa iti faca placere sa te afisezi. Acest articol este dedicat idelor de tunsori perfecte pentru parul mediu.

Sunt foarte multe idei de tunsori pentru par mediu, insa noi o sa vi le recomandam doar pe acelea care sunt cele mai cautate. Bineinteles ca predomina mult tunsoarea bob, fie el lung sau asimetric.

– Tunsori perfecte pentru parul mediu

– Tunsori par mediu brunet

– Stiti vorba aceia: „Orice barbat care se respecta are langa el o bruneta”. Noi zicem ca se potriveste perfect.

Brunetul este frumos indiferent de tunsoare: fie ea bob lung, bob scurt, bob asimetric, par drept, par ondulat sau alte tipuri de tunsori.

1.

2.

3.

– Tunsori par mediu blond

– Parul blond a fost si va fi la moda intotdeauna indiferent de sezon. Blondul insenineaza foarte mult fata si intinereste orice femeie, indiferent de varsta.

– Alege o tunsoare potrivita pentru tine si sigur vei iesi in evidenta.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

– Tunsori par mediu diferite culori

– Culoarea este mai putin importanta atunci cand iti alegi o noua tunsoare. Important este sa iti placa tie.

– Conteaza foarte mult sa ceri parerea unui hairstylist deoarece acesta prin experienta sa, iti poate recomanda ce culoare si tunsoare ti se potriveste.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

– Acestea sunt cateva din ideile de tunsori par mediu care sunt la moda in acest an. Va recomandam sa alegeti ce va place si apoi sa mergeti la un hairstylist cu experienta pentru a va aproba sau dezaproba propunerea.

– Difera foarte mult tunsoarea de la un tip de fata la altul.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook, ne puteți da un LIKE pe pagina noastră!❤