– De la par natural la pixie sau stiluri bob exista foarte multe tunsori scurte ideale pentru femeile in varsta trecute de 40 sau 50 ani pe care le fac sa arate mult mai tinere. Daca sunteti gata pentru o tunsoare noua si sa renuntati la parul lung, atunci aceste poze va vor oferi foarte mult inspiratii.

– Parul scurt, in general sta bine la toata lumea, ceea ce este ceva foarte minunat. Acum scopul dumneavoastra este sa va gasiti coafura perfecta. Tunsoarea ideala se alege in functie de forma fetei, de personalitate, de tipul de corp si nu in ultimul rand de stilul dumneavoastra.

– Luati in considerare intretinerea pentru ca si asta este un plus pentru dumneavoastra. De ce? Pentru ca nu trebuie sa stati in fata oglinzii minute bune ca sa se aranjeze. O tunsoare care se aranjeaza rapid este perfecta pentru dumneavoastra.

– De exemplu: Bretonul necesita intretinere. O sa doriti sa il taiati la cateva saptamani, fie in salon sau fie singura acasa. Dar in general bretonul este o alegere pentru femeile in varsta.

– Acum sa va prezint cateva 15 tunsori scurte ideale pentru femeile in varsta

15 tunsori scurte ideale pentru femeile in varsta

1. Majoritatea femeilor poarta scurt

2. Scurt sau foarte scurt

3. Breton

4. Breton

5. Pixie

6. Pixie versatile

7. Pixie elegant

8. Pixie elegant

9. Pixie lung

10. Inchis la culoare, roscat si indraznet

11. Volum pentru fete rotunde

12. Tunsoare pentru fir subtire

13. Bob lung

14. Bob pentru fir de par gros, par ondulat

15. Bob

Acestea sunt tunsorile ideale pentru femeile in varsta. Tu care crezi ca ti s-ar potrivi? Lasa-ne un comentariu !

Tine cont: Daca nu reusesti sa alegi singura tunsoare, mergi la un hairstylist profesionist care sa te ajute sa o alegi pe cea ideala.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook, ne puteți da un LIKE pe pagina noastră!❤