– Cea mai imprtanta zi din viata unei femei, este cea in care se casatoreste. De aceea in acest articol va recomandam 18 coafuri superbe pentru mirese deosebite care vor atrage toate privirile.

– De la jurămintele tale pana la acel sarut perfect la primul dans, fii sigura ca nu vei duce lipsa de momente romantice in ziua ta cea mare. De ce sa te opresti acolo?

– Mirele adesea incorporeaza elemente romantice in tot: de la decorul nuntii pana la rochii de mireasa. Și daca te consideri printre aceste mirese pasionate, ai noroc! Am facut o colectie de coafuri de nunta romantice doar pentru tine.

– 18 coafuri superbe pentru mirese deosebite care vor atrage toate privirile

1.

2.

3.

4.

5.

6.

– In timp ce nu exista neaparat reguli dure si rapide cand vine vorba de coafuri de nunta romantice, exista cateva lucruri pe care sa le tineti minte cand vine vorba de coafura ta.

– Pentru o coafura incontestabil romantica, miresele ar trebui sa urmarească mentinerea lucrurilor moi si relaxate (ganditi-va in bucla si în buzunare texturate si intepatoare) si simtiti-va libera sa accesorizati cu fragmente delicate de bujori sau flori.

– Mai vrei inspiratie? Uita-te mai jos.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

– Există atat de multe moduri de a purta un voal. Dar poate fi dificil sa gasiti o coafură care sa va sustină voalul si sa va incadrati fața si parul din spate.

– Provocarea părului devine mult mai dificila atunci cand va ganditi la toate opțiunile frumoase – cret, bucle, valuri, ondulat, coc. Lista continuă!

Pentru a vă ajuta să găsiți acea coafură uimitoare pe care ați visat-o, acest articol este special creat pentru dumneavoastra

13.

14.

15.

16.

17.

18.

Acestea sunt coafurile superbe pentru mirese deosebite. Care v-a placut mai mult?

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook, ne puteți da un LIKE pe pagina noastră!❤