Tunsori scurte, ușoare și simple pot fi realizate atât pe părul scurt cât și pe părul lung, într-un stil foarte elegant. Aceste coafuri, indiferent de lungimea părului, pot fi făcute acasă, atât pentru evenimente festive cât și pentru fiecare zi. Aceste 5 tunsori scurte ușoare și simple ce trebuie să le încerci, nu trebuie sa le ratezi.

Tunsorile pentru părul scurt sunt foarte populare în ultima vreme, deoarece majoritatea femeilor de vârste diferite, sunt acum ocupate și, prin urmare, nu pot oferi o îngrijire corespunzătoare părului. Părul scurt necesită o îngrijire ușoară și un mod rapid de a crea o imagine uimitoare.

5 tunsori scurte ușoare și simple ce trebuie să le încerci

– Tunsorile asimetrice, vor arăta bine dacă părul este buclat sau ondulat, cu cărare pe o parte. Și în combinație cu o culoare strălucitoare oferă o imagine uimitoare.

1.

2.

3.

Adesea, odată cu vârsta, multe femei de 40-50 de ani abandonează buclele lungi în favoarea tunsorilor scurte, adesea, optând pentru coafura bob în toate formele ei.

4.

5.

6.

În cazul părului scurt, cel mai simplu mod de a face o coafură simplă, este să-l strângi cu clame colorate.

Toate tipurile de împletituri sau răsuciri ale firelor de păr, sunt capabile să-ți creeze o nouă imagine și să te revitalizeze chiar dacă ai părul scurt. Styling-ul făcut cu aceste trucuri simple, este potrivit nu numai pentru fete, ci și pentru femei cu vârsta cuprinsă între 40 și 50 de ani. Aceste tunsori sunt capabile să reducă câțiva ani din vârsta femeii și să adauge o imagine modernă.

7.

8.

Părul scurtat la spate este foarte potrivit pentru fetele și femeile care au părul ondulat și buclat. Dintre toate tunsorile care se pot face pe parul scurt, aceasta este cea mai simplă. Este perfectă pentru fiecare zi, foarte ușor de creat, nu interferează cu viața de zi cu zi și arată frumos. Adăugarea machiajului potrivit poate complete imaginea.

9.

10.

11.

M-am straduit sa scriu un articol documentat. Daca ti-a placut, am rugamintea sa il distribui. Iti multumesc frumos.