Care este cel mai bun lucru la o tunsoare lob (un bob mai lung, care ajunge până în apropierea liniei umerilor)?

1.

Desigur, versatilitatea ei încântătoare! Superdrept sau buclat lejer, ca de vară – acestea sunt cele mai populare variante de coafare a lobului.

2.

Cu toate acestea, supremația acestei tunsori a cam apus! Și asta deoarece vine cu pași repezi, dar hotărâți, tocmai de la începutul anilor 2000, verișor mai îndepărtat, dar la fel de sexi, al acestor două coafuri: lobul cu șuvițe în scări, filate și vârfuri inegale, îndreptate cel mai adesea către exterior.

3.

Un mix extrem de reușit între coafurile glam ale Hollywoodului de altădată și începutul anilor 2000, acest stil a început să prindă teren în sezonul anului 2019, tot mai multe celebrități feminine internaționale abordându-l.

4.

Știi bine că l-ai văzut, în ultima vreme, la Zendaya, Bella Hadid, Chloe Grace Moretz, Amber Heard, Taylor Swift și Kendall Jenner!

5.

6.

7.

8.

Potrivit spuselor lui Gregory Russell, hairstylistul vedetelor de la Hollywood și cel care s-a ocupat de coafura șic a adorabilei Chloe Grace Moretz purtată la evenimentul Variety Power of Young Hollywood (foto sus), „acest stil retro-modern poate fi privit ca o..

9.

…reinterpretare a clasicului lob cu bucle lejere și nefinisate spre vârfuri” pe care l-am văzut deja mult, mult mai mult decât ar fi fost necesar – asortat atât unor outfituri basic, de street style, cât și unor evenimente mondene elegante, precum cocktail parties sau chiar nunți, botezuri etc.

10.

Dacă nu vrei ca lobul franjurat să se lase, dacă vrei șuvițe mătăsoase, dar bine definite, pregătește părul, înainte de coafat, cu o spumă de păr. Pentru un look mai rebel, te poți rezuma la un spray lejer de păr, așa cum a folosit și hairstylistul Jen Atkin atunci când i-a realizat coafura de mai jos mereu elegantei Kendall Jenner.

11.

Vrei ca lobul tău franjurat să aibă un volum impresionant? Recurge la trucul pe care îl folosea și bunica: bigudiurile cu circumferință mare.

12.

Dacă nu ai timp de pierdut, apelează la ajutorul unor bigudiuri electrice – sunt rapide și eficiente. După ce le-ai îndepărtat, modelează buclele cu puțin spray de texturizare și direcționează cu ajutorul unei perii de păr ovale, clasice.

13.

Avantajul acestui tip de tunsoare este, desigur, că se potriveşte foarte bine cu orice formă a feţei și cu toate tipurile de păr.

Bonus? Un lob franjurat arată și mai bine a doua zi decât în prima, după ce apucă buclele să-și imprime „personalitatea”.

14.

15.

Dacă vrei să menții coafura a doua zi, la fel de reușită ca în prima, trebuie să gândești cu câțiva pași înainte: aplică un șampon uscat pe șuvițe, după ce le-ai eliberat de strânsoarea bigudiurilor fierbinți. 

16.

17.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook, ne puteți da un LIKE pe pagina noastră!