Dacă te gândeai că moda și-a epuizat gama de culori în ceea ce privește podoaba capilară, 2019 vine să ne dovedească exact contrariul.

1.

Cu o paletă de nuanțe strălucitoare și îndrăznețe, cu combinații originale și extravagante, trendurile noului an te vor face să ieși în evidență cât ai zice vopsea de păr.

2.

Sunt gândite să ofere o notă fresh, care care să îți pună în valoare trăsăturile, culoarea ochilor și, nu in ultimul rând, frumusețea naturală. Iată câteva idei pentru a lua startul cu dreptul într-un an care se anunță… plin de culoare.

3.

Ombre auriu

Pentru ca acest tip de ombre să arate bine, trecerea de la o culoare la cealaltă are loc gradual.

4

Astfel, la rădăcină poți avea o nuanță de arămiu, chiar ciocolatiu, care la vârfuri să ajungă la o nuanță de blond deschis.

Această culoare de păr la modă anul acesta se potrivește atât femeilor cu pielea deschisă la culoare, cât și celor cu un ten măsliniu.

5.

Sare și piper

Probabil știi deja că, la sfârșit de an 2018, se purta gri. Nou-venitul 2019 și-a pus în gând să ofere și mai mult dramatism în alegerea nuanțelor.

6.

Astfel, blondul-gri deschis, având rădăcini cu baza foarte închisă va fi la mare căutare. Această combinație de sare și piper se potrivește îndeosebi femeilor cu pielea deschisă la culoare.

7.

Oranj ars

La bază roșu, la vârfuri arămiu – această combinație de culori calde constituie una dintre cele mai în vogă look-uri pe care le poți adopta 2019.

8.

Se potrivește îndeosebi femeilor cu ochii albaștri și verzi, însă și celor cu un ten deschis, ușor bej.

Păr decolorat

Deși blondul deschis este destul de dificil de întreținut, face o impresie bună și se pare că blondele se bucură de mai multă simpatie în societate, conform unor studii.

9.

Femeile care adoptă acest stil arată clar că sunt foarte atente la aspectul lor. Blondul se potrivește și femeilor cu o pielea deschisă la culoare, dar și celor cu tenul măsliniu.

10.

Ochi de tigru

Ochii de tigru combină, de fapt, nuanțe de miere, ambră și ciocolatiu deschis, toate armonizate printr-o tehnică unică de balayage.

11.

Este o culoare de păr subtilă și ușor de întreținut și poate fi purtată de orice femeie, indiferent de nuanța tenului sau de culoarea ochilor.

12.

Mov ciocolatiu

O combinație neașteptată de ciocolatiu și roz deschis își face loc cu succes în noutățile aduse de 2019, în materie de culori de păr.

13.

Este o modalitate excelentă pentru brunete de a obține un look modern, cu ajutorul șuvițelor. Orice femeie brunetă poate alege această nuanță de păr, care se întreține extrem de ușor.

14.

Nude

Nude este o culoare de păr creată pentru a completa orice nuanță de ten. Este o metodă perfectă prin care poți face o schimbare semnificativă, care va atrage doar priviri admirative. Pe lângă faptul că este versatilă, aceasta îți subliniază trăsăturile într-un mod

unic.

15.

Punk

Acest look îndrăzneț și intens se realizează cu ajutorul culorilor punk, vibrante. Câteva accente albastre sau violet pot fi exact ce ai nevoie pentru a ieși din anonimat.

16.

Aceste accente (șuvițe) ies in evidentă îndeosebi pe părul închis la culoare, deoarece contrastul este subtil și expresiv, în același timp.

17.

Baby blonde

O altă variantă a părului blond la modă este baby blonde. Acesta este mai închis la rădăcini (față de varianta decolorată) și poate fi alegerea perfectă pentru femeile cu părul natural deschis la culoare.

18.

Deoarece este mai greu de întreținut, femeile brunete nu sunt sfătuite să încerce o asemenea schimbare.

Bronz

Bronzul este regândit în acest sezon și are câteva tente blonde. Aplicată pe un păr închis la culoare, combinația adaugă dimensiune și creează un aspect unic, care va fi apreciat de toată lumea.

19.

Această culoare de păr este indicată femeilor cu pielea măslinie, care au părul natural șaten închis, ciocolatiu sau brunet.

20.

Roz-căpșună

O nuanță veselă, care se potrivește oricui, chiar și brunetelor. Totuși, înainte de a lua această decizie, consultă-te cu hairstylistul tău, pentru a lua decizia corectă.

21.

Atingeri ciocolatii

Deși schimbările sunt mai greu de obținut în cazul brunetelor, aceste femei își pot ”îndulci” culoarea părului cu ajutorul șuvițelor ciocolatii, care par mai degrabă atingeri aurii. Un astfel de look va atrage întotdeauna atenția.

22.

Ultra Violet

Inspirându-ne din trenduri, culoarea anului 2019 este declarata de institutului Pantone ca fiind ULTRA VIOLETUL.

23.

Se realizează pe o bază decolorată, pentru a obține rezultatul dorit, în funcție de opțiune, de la un violet intens la un violet mai light.

24.

Este una din favoritele mele, inspirată de culoarea superbă a lavandei. Aceasta nuanță se adaptează foarte bine unui ten deschis, roze.

25.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook, ne puteți da un LIKE pe pagina noastră!