Ca și în cazul machiajului, manichiura vine în completarea ținutei! Îți conturează personalitatea și îți ridică nivelul de încredere indiferent de situație .


Pentru că este la modă să fii strălucitoare, glitter-ul ne sare în ajutor. Avem 20 de povești în care acesta are rolul principal. Alege-o pe cea care se potrivește cel mai bine personalității tale. O manichiură nouă, o stare de spirit mai bună!

French-ul este întotdeauna o alegere elegantă. Combinația de glitter auriu și vârfuri metalizate oferă acestei manichiuri o strălucire aparte. Puteți face acest model cu aproape orice culoare, dar daca doriți să obțineți acest aspect monocrom,asigurați-vă că tonul ambelor finisaje se potrivește.

În acest sezon, dungile realizate pe una sau mai multe unghii îți vor transforma complet manichiura, dintr-una monotonă în una șic, cu minimum de efort.

Dacă îți este dificil să aplici oja la fel de uniform pe fiecare unghie, acest design ombre este perfect pentru tine și este mai ușor de obținut decât ai crede.

Ai nevoie de o culoare pe care să o folosești ca bază și două nuanțe diferite de ojă cu sclipici. Pentru efectul gradient alege o nuanță care să fie în contrast cu sclipiciul folosit.

Aplică un strat de sclipici insistând pe vârful unghiei. Pentru a obține un gradient de efect, folosește a doua nuanță de sclipici de la mijlocul unghiei în sus.

Mosaic Glitter – adica unghiile cu sclipici care imita mozaicul.

Suna bine si arata spectaculos! Pe Instagram sau pe reteaua Pinterest vei vedea doar cateva dintre cele mai reusite astfel de manichiuri formidabile pentru evenimente deosebite. Insa, nu este prea greu sa ai parte si tu de asa ceva.

Bineinteles, poti merge la manichiurista la salon ca sa fii si tu in tendinte in acest an. Dar, la fel de bine, poti incerca sa iti impodobesti asa unghiile acasa la tine.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!