Părul rose gold a fost un trend pe care majoritatea femeilor blonde l-au adoptat vara trecută. Nuanțele subtile de roz au variat extrem de mult și chiar și Kim Kardashian a optat pentru această transformare pentru a-și surprinde fanii.

1.

Totuși, în această vară uităm de părul roz-șampanie și de blondul căpșună deoarece buttered rose gold este noul trend care va face furori în 2019.

2.

Buttered rose gold este o combinație de blond căpșună și roz-șampanie. Această variantă mai soft a rozului-șampanie presupune o bază mai închisă la culoare și vârfuri deschise. Ești curioasă cum arată noua tendință

a verii în materie de păr? Află mai jos!

3.

4.

Această nuanță de păr a fost creată de Presley Poe, de la Pravana colour Collective. Presley Poe a afirmat că a dorit să obțină o culoare neconvențională, dar care poate fi purtată de oricine, în orice împrejurare.

5.

„Atunci când creez noi nuanțe, țin cont de gusturile clientei, de tonul pielii și de trăsături, dar și de stil”, a recunoscut Presley.

6.

Pentru a obține acest look, Presley a combinat culoarea pe care o avea deja clienta, un roz pal, cu un roz mai deschis la bază. Această tehnică ajută la deschiderea părului și la definirea culorii.

7.

Mai mult, permite hairstylistului să folosească paleta de nuanțe dorite cu ușurință și să obțină efectele dorite. Rezultatul este un roz strălucitor și deschis, care pare că are nuanțe de unt.

8.

Buttered rose gold este o reinventare a clasicului roz, care oferă stil și personalitate oricărui tip de păr.

9.

Tocmai din acest motiv credem că va face furori în vara 2019 și multe femei vor alege această culoare de păr pentru o transformare cochetă.

10.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook, ne puteți da un LIKE pe pagina noastră!