Dacă v-ați îndrăgostit deja de tehnica de vopsire a părului numită Balayage, nici nu știți ce vești bune avem!

1.

Desigur, balayage-ul nu va muri niciodată, însă iată că a început deja să se transforme. Se pare că îi va lua locul Reverse Balayage-ul, un nou trend în materie de colorare a părului.

2.

Vă întrebați, așadar, ce este Reverse Balayage? Este o tehnică similară cu cea a balayage-ului simplu, însă cuvântul „reverse” sugerează o inversare a nuanțelor.

3.

Noul trend este cel mai potrivit pentru blonde, pentru că implică vopsirea într-o culoare deschisă a rădăcinilor, până la jumătatea părului, și continuarea în stil ombre cu o nuanță închisă la vârfuri.

4.

Spre deosebire de balayage, reverse balayage-ul are nevoie de o îngrijire mai atentă după vopsire.

5.

6.

7.

Pentru că nuanțele din păr constrastează destul de intens iar rădăcinile sunt blonde, trebuie să mergi constant la salon pentru a reîmprospăta look-ul.

8.

9.

Reverse Balayage nu este prima transformare a tehnicii originale. Nouă ne-a plăcut mult și tehnica numită pastelage, potrivită pentru persoanele mai îndrăznețe datorită nuanțelor artificiale aplicate pe păr.

10.

11.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook, ne puteți da un LIKE pe pagina noastră!