Aceste modele de unghii nu vor revoluționa industria manichiurii, dar îi vor conferi acesteia un aer clasic, rafinat, inspirat din marile epoci ale frumuseții și feminității. De asemenea, în materie de manichiură, anul 2019 vine cu inovații care țin de forma unghiei, de îngrijirea și protejarea acesteia.

Modele realizate pe gel sidefat – modelele atent realizate pe unghie cu ajutorul lacului colorat vor fi la mare căutare în anul 2019. Fie că pe unghie se vor picta flori, diverse desene sau personaje, este important ca lacul de unghii folosit să fie colorat și sidefat. Pentru realizarea acestor modele este nevoie de un lac de unghii sidefat, cu o rezistență de până la două săptămâni, și de o pensulă subțire. Aceasta va permite ca pictura să fie realizată în detaliu, fără greșeli neplăcute din punctul de vedere estetic.

1.

Modele realizate pe unghii mate lacul de unghii colorat care se usucă mat este de mare ajutor pentru realizarea unor modele de unghii deosebite. Este important ca unghia să fie lucioasă, fie că este dată deja cu ojă sau nu. Se poate folosi și un lac de unghii transparent care să dea un luciu pronunțat unghiei. Folosind o pensulă subțire, suficient de lungă și fermă, modele pentru unghii realizate cu lac mat vor atrage toate privirile. Este important să se aleagă o combinație de culori potrivită.

2.

3.

4.

5.

Modele realizate pe unghii cu efect perlat – ojele sau lacurile de unghii cu efect perlat sunt perfecte pentru modele de unghii deosebite și simplu de făcut. Efectul perlat este foarte ușor de observat, are o alură elegantă și un rafinament aparte. Acest model, spre deosebire de celelalte, nu poate fi purtat pe unghiile de la picioare, fiind unul de inspirație vintage.

6.

7.

8.

Modele unghii 2019 cu cristale – strasurile pentru unghii for fi și ele în vogă în 2019, dar folosite cu moderație, fără a încărca unghia. Cristalele și pietricelele trebuie aplicate cu bun-gust și rafinament, fără a crea un model ostentativ, mult prea evident.

9.

10.

11.

12.

Modele realizate cu glitter – unghiile sclipitoare vor fi în vogă și în anul 2019, doar că se va opta pentru un glitter mai domolit, nu atât de țipător. Glitter-ul în culori reci, precum gri, albastru marin sau purpuriu va fi perfect pentru modele elegante, de efect, ieșite din tipare.

13 .

14.

15.

16.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!