Pierderea în greutate este un lucru dificil de realizat în zilele noastre. De fapt, este unul dintre cele mai grele lucruri din viata de zi cu zi. Însă dacă știi cum să transformi procesul de slăbire într-un proces amuzant, atunci iti va fi mult mai usor! Acești doi îndrăgostiți au transformat slabitul într-o activitate de cuplu! Iar cand au ajuns unde si-au dorit, au decis si sa sărbătorească prin cel mai original mod posibil.

Sa slăbești câteva kilograme pentru a subția talia este destul de greu. Însă imaginati-va ca aceasta față a slăbit câteva zeci de kilograme!

Lexi Reed si sotul sau, Danny, locuiesc în Indiana. Cei doi au realizat, la un momentdat, ca ar trebui să treacă la un stil de viață mai sănătos. Aceștia au slăbit 180 de kg (amandoi) in doar 18 luni!

Lexi: “Nu am avut parte de nici o operație, nu am avut antrenor personal si nu ne-am înfometat, însă ne-am avut unul pe celălalt si acest lucru ne-a motivat sa lucram din greu in fiecare zi. Ne-am dorit foarte mult să putem deveni părinți într-o zi si sa ducem o viață lungă și sănătoasă împreună!”

Aceștia au recreat câteva dintre pozele vechi pentru a celebra victoria împotriva kilogramelor in plus.

Priviți cat de inspirationala este această fotografie!

Lexi: “împreună am decis ce să mâncăm, cum să consumăm mai multă apă și sa renunțăm la sucuri, am renuntat la a sta ore in șir la televizor si am inceput sa facem mai multă mișcare. Mergem la sala in jur de 30 de minute pe zi, 5 zile pe saptamana. Ne-am concentrat pe a crea un viitor mai bun, iar pe zi ce trecea, slabitul venea de la sine.”

Remarcabil!

Rezultatele celor doi sunt incredibile!

Acest cuplu oferă inspiratie si inițiativa tuturor!