Ce am zis noi când am văzut această nouă direcție, Fruit Juice? „Oh, Yeah!”

1.

Primăvara a sosit în mod oficial și, chiar dacă unele țări încă se mai luptă cu temperaturi scăzute, un nou trend de colorare a părului devine viral:

2.

Fruit Juice – o juxtapunere creativă între nuanțe de piersică și căpșune, la care se adaugă infuzii întunecate de struguri roșii. E clar că, pe lângă pofta de un smoothie de sezon, avem nevoie de o programare la salon.

3.

Lookul,  descoperit de Chloe Metzger de la în timpul unei sesiuni de stalking pe Instagram, este creația hair stilistului Alisha McAlister. Aceasta a postat lookul pe contul său de Instagram, cu acest caption: „Nu sunt sigură cum să-l denumesc.

4.

5.

Este un mix de culori fructate”, înainte de a adăuga că a crezut că realizează o bază și o vopsire clasice, dar atunci când clienta i-a cerut ceva diferit, a amestecat tonurile până când a obținut acest rezultat.

6.

„Este o culoare atât de amuzantă”, scrie în continuare McAlister. „Este o manieră inedită de a introduce culori vibrante și pastelate, fără a supăra clientul”, mai spune expertul.

7.

Chiar dacă a creat acest nou trend o singură dată, o singură căutare pe Instagram îți va pune la dispoziție numeroase rezultate similare, cu lumini de piersică și șuvițe închise de fructe de pădure, demonstrând că acest look poate fi customizat oricum.

8.

Lasă-te inspirată de aceste fotografii și sună-ți hair stilistul cât mai repede!

9.

10.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook, ne puteți da un LIKE pe pagina noastră!