Recunoaștem: așteptăm cu sufletul la gură să vină vara pentru a devora tone de înghețată, iar scenariile noastre cu happy-end din anotimpul cald includ, de fiecare dată, acest deliciu.

1.

Răcoritor, savuros și aspectuos, desertul preferat al verii sfidează perfecțiunea. Singurul impediment în calea fericirii absolute rămâne însă grija față de calorii!

2.

Dacă ți-am spune însă că, de această dată, poți adora înghețata liniștită, fără să îți pui problema că te îngrașă sau că îți va ruina silueta?

3.

Soluția noastră este să ne presărăm tonuri reci în șuvițe, cu cea mai hot nuanță a momentului, părul-înghețată!

Părul-înghețată, tentația căreia îți va fi imposibil să îi reziști în vara 2019

Nu mai ai motive să te gândeşti la calorii, la riscuri pentru sănătate sau să te supui dilemei de a alege un singur sortiment: înghețata a devenit mult mai accesibilă în vara 2019, urmând a fi presărată în șuvițe!

4.

Într-un sezon în care accentul pus pe nuanțele la modă este cu adevărat impresionant, părul-înghețată se numără printre acele idei incredibil de cool, dar mai ușor de pus în practică decât, să spunem, cel sidefat.

5.

Mai mult, această tendință va putea fi adoptată chiar și de noi, muritoarele obișnuite, care nu aveam curajul de a purta cele mai nebune tonuri în păr.

Nu te mai ținem în suspans și îți spunem cum poți obține noul trend! Părul-înghețată a fost scos la lumină de actrița Kaley Cuoco, interpreta lui Penny din comedia americană de succes „Big Bang Theory”.

6.

Actrița și-a postat noua culoare de păr pe Instagram (imaginea de mai sus), într-un instantaneu care i-a cucerit pe fani și a stârnit admirația devoratoarelor de beauty.

7.

Vedeta și-a intitulat culoarea „dreamy sherbet hair” („păr șerbet de vis”), fără a putea însă ascunde cu adevărat originea sa: e ca o înghețată de vanilie peste măsură de delicioasă, filtrată în șuvițe.

8.

Actrița a mărturisit că noua sa nuanță de păr este opera lui Faye Woods, un hairstylist de renume la Hollywood, care nu s-a putut abține și și-a colorat și ea șuvițele în cel mai cool ton al momentului. Mai ai nevoie de motive pentru a încerca și tu să le imiți?

9.

Despre ce este însă vorba, mai exact? Vei recunoaște părul-înghețată pentru asemănarea sa cu trendul care a dominat sezonul rece, frozen hair, dar tendința actuală este mult mai mult decât un simplu păr argintiu.

10.

Tonurile sale virează și dincolo de părul platinat, o altă iubire a fetelor de pretutindeni, fiind o asociere complexă dintre cele două.

11.

Care este diferența? Vei vedea că șuvițele argintii se interpun cu nuanțe de gri, dar și cu accente de blond solar, palide, e adevărat, dar prezente, ceea ce face culoarea atât de potrivită pentru vară.

12.

Un alt aspect de care trebuie să ții cont, dacă îți dorești și tu păr-înghețată, este luminozitatea sa.

Știam deja că șuvițele blonde au nevoie de un plus de atenție din acest punct de vedere, fiind supuse riscului de a deveni terne, dar accentul pus pe strălucire este chiar mai pronunțat în cazul tendinței noastre de azi.

13.

Tocmai de aceea, noi îți recomandăm să investești într-un produs de calitate.

14.

În ceea ce privește stilizarea părului-înghețată, îți recomandăm să apelezi la bucle lejere de vară. Pulverizează un spray cu apă sărată la rădăcină și bucură-te de frumusețea acestui trend!

15.

Dar înghețata e și colorată, poți exclama! Tocmai de aceea, ți-am pregătit un stil la care nu vei putea rămâne rece: părul-înghețată cu șuvițe vii, vibrante!

16.

17.

Dacă ai decis să omagiezi de acum încolo delicioasa înghețată și în păr, nu doar pe băț, descoperă mai jos trucurile care te vor ajuta să îți păstrezi părul argintiu cât mai frumos cu putință.

18.

19.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook, ne puteți da un LIKE pe pagina noastră!