În timp ce oamenii de știință lucrează la rezolvarea marilor mistere ale Universului, noi „lucrăm” la deslușirea ultimului trend în materie de păr de pe Instagram: împletitura ADN.

1.

Imaginația nu are limite atunci când vine vorba de coafuri, iar stiliștii de pe Instagram ne oferă în acest sezon un mod unic de a ne împleti părul.

2.

Împletitura ADN ne este adusă în atenție de hairstilista Alexandra Wilson, care a reinventat acest tip de împletitură prin folosirea unor secțiuni mai mici.

3.

În acest fel, Alexandra a reușit să creeze un look intrigant, care îți captează pur și simplu atenția.

4.

Deși nu este o împletitură tocmai nouă, Alexandra a reușit să o aducă din nou în atenția publicului și să o facă mai populară ca niciodată.

5.

Această împletitură pare mai degrabă o iluzie optică și este aproape imposibil să nu fii fascinată de acest stil unic de coafare a părului. Deși vei fi destul de confuză la început, amintește-ți că practica este mama învățurii.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook, ne puteți da un LIKE pe pagina noastră!