Podoaba capilară a unei femei merită toată atenţia din lume, tocmai pentru că aceasta reflectă frumuseţe. În fiecare sezon există câteva trenduri care fac regula în materie de coafuri sau culori de păr, care mai de care mai inedite. Acum, clasicul a fost lăsat deoparte pentru nuanţe neobişnuite, despre care nimeni nu ar fi crezut că pot arăta atât de bine.

1.

Te-ai obișnuit cu părul șaten? Uită măcar pentru o vreme de el şi abordează un alt stil! Îți prezentăm culoarea de păr a momentului, gata să facă furori şi să stârnească imaginaţia şi curiozitatea femeilor dornice să încerce ceva nou. Articolul îţi oferă câteva idei pe care ai putea să le încerci, dacă vrei să fii la modă primăvara aceasta.

2.

Rose gold, culoarea de păr a momentului!

Dacă până acum ai crezut că le-ai văzut pe toate în materie de colorare a părului şi că nimic nu te mai poate surprinde, atunci pregăteşte-te să primeşti cu braţele deschise părul în nuanţa rose gold! Este, probabil, cea mai îndrăzneaţă schimbare la care să apelezi în acest sezon, dar sigur nu vei regreta.

3.

Aşa cum s-a întâmplat cu multe dintre tendințele momentului, părul rose gold a făcut furori întâi de toate pe Instagram, iar de acolo s-a răspândit masiv. Părul tău va vorbi de la sine şi va deborda de strălucire şi vitalitate. E greu de crezut că o nuanţă poate face asta, dar acest trend chiar reuşeşte să te scoată din anonimat.

4.

Indiferent că vrei să te vopseşti pe tot părul, să ai şuviţe, să îţi colorezi vârfurile sau să încerci un ombre inedit, această nuanţă te va prinde foarte bine. Stiliştii au ieşit în faţă cu sfaturi şi tehnici de care ar trebui să ţii cont pentru a obţine un look deosebit.

5.

Astfel, ei recomandă inedita nuanţă femeilor care au părul de lungime medie spre scurtă. De asemenea, este de preferat ca nuanța rose gold să fie aplicată neuniform, cu tonuri diferite, pentru ca părul să capete textură şi volum.

6.

Pe noi ne fascinează această nuanţă şi ne-am îndrăgostit iremediabil de ea, aşa că nu ai cum să te declari sceptică în privinţa ei. Dacă nu te-am convins de faptul că rose gold ar putea fi o alegere foarte bună, atunci mai venim cu un argument în favoarea ei: este extrem de versatilă şi complimentează perfect orice tip de ten.

7.

Cum să te vopsești rose gold

Te întrebi cum poţi să obţii această culoare? În primul rând, trebuie să ştii că nu este nevoie să îţi supui părul

unui procedeu de decolorare.

8.

9.

Dacă ai părul şaten, culoarea se va prinde foarte bine, va rezista mai mult şi vei obţine reflexii atrăgătoare. De fapt, este vorba despre amestecarea unor nuanţe ca blond auriu şi roşu cupru. Pentru un plus de efect, stiliştii apelează la un strop de violet.

10.

11.

12.

Tocmai pentru că nu trebuie să îţi decolorezi părul, rose gold este foarte uşor de întreţinut. În plus, dacă vrei doar să îi testezi efectul, poţi să apelezi la un nuanţator care să îţi permită să îţi speli părul, atunci când nu te mai satisface nuanța.

13.

De partea cealaltă, blondele vor obține foarte rapid tonurile de rose gold! E adevărat, va fi mai complicat dacă ești brunetă, pentru că atunci chiar trebuie să apelezi la temutul decolorant, dar merită!

14.

Ai toate motivele să încerci culoarea momentului şi să fii printre femeile în trend ale acestui sezon. Alege un păr plin de viaţă şi mereu tânăr, profitând de tonurile de rose gold!

15.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook, ne puteți da un LIKE pe pagina noastră!