Gala Premiilor Consiliului de Modă American este oportunitatea perfectă pentru a te inspira de la celebrități în ceea ce privește ultimele tendințe, dar și de a admira ținutele unice ale vedetelor.

1.

Deși în cadrul acestui eveniment suntem concentrate în principal asupra ținutelor, nu trebuie să uităm de coafuri și tunsori.

2.

Chiar dacă multe dintre vedete aleg schimbări radicale pentru a ieși în evidență, nu multe reușesc să facă o impresie bună.

3.

4.

5.

Nina Dobrev este cunoscută pentru numeroasele schimbări în materie de coafură pe care le face, iar în cadrul CFDA din acest an a reușit să facă o impresie bună cu ajutorul unui bob asimetric.

6.

Despre această tunsoare avem motive serioase să credem că va fi una dintre tendințele hot ale acestei veri. Vezi mai jos despre ce este vorba!

7.

Cum arată părul asimetric, la modă în vara 2019

Cu ocazia Galei Premiilor Consiliului de Modă American, stilistul Chris McMillan (cel responsabil și de noua coafură perfectă a Emmei Roberts) a realizat pentru Nina Dobrev o coafură care i-a schimbat complet înfățișarea: un bob asimetric, în straturi și pe o parte, cele mai lungi șuvițe ajungând doar până la pomeți.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook, ne puteți da un LIKE pe pagina noastră!