Mai întâi a fost glass skin sau pielea de sticlă, un trend coreean în materie de frumusețe care te ajută să ai o piele extrem de catifelată și luminoasă.

1.

Acum, acest concept a îmbrăcat o nouă formă – un păr perfect, strălucitor și fără niciun cusur: părul de sticlă.

2.

Deși această expresie ne poate duce cu gândul la diverse combinații neobișnuite ce implică sticla, de fapt este vorba despre o tunsoare destul de comună: un bob drept perfect sau care să se apropie de perfecțiune.

3.

O tăiere precisă a firelor de păr, în combinație cu strălucirea părului drept și mătăsos, a dus la apariția trendului care face furori printre vedete.

4.

5.

Kim Kardashian West, Lucy Hale și Jourdan Dunn deja au ales această tunsoare pentru noul sezon.

Ești curioasă cum arată părul de sticlă?

6.

Kim Kardashian West

7.

Chris Appleton, hairstylistul și ambasadorul Color Wow, s-a inspirat pentru această coafură a lui Kim din părul „bob de sticlă” al anilor ’90. Acesta recunoaște că a tuns-o pe Kim mai scurt decât de obicei, chiar sub linia maxilarului, apoi a folosit un tratament împotriva umidității și a uscat părul.

8.

9.

10.

Hailey Baldwin

11.

Așa cum putem observa din postările vedetelor, părul de sticlă este ideal pentru femeile care au părul drept și moale. În caz contrar, sunt necesare tratamente speciale pentru ca părul să aibă un aspect lucios și catifelat.

12.

13.

14.

Lucy Hale

14.

Părul de sticlă este indicat pentru femeile care au forma feței rotundă sau ovală. Coafura poate avea cărarea pe mijloc sau într-o parte, în funcție de preferințe, dar și de trăsături.

15.

16.

17.

Jourdan Dunn

18.

Dacă îți dorești să fii în tendințele sezonului cu această tunsoare, este indicat să mergi la un hairstylist. Doar acesta poate decide ce ți se potrivește și de ce ai nevoie pentru un bob perfect, în funcție de tipul de păr și de trăsăturile tale. Deși pare o tunsoare destul de ușoară, aceasta nu se potrivește oricui.

19.

20.

21.

Khloe Kardashian

22.

Femeile cu fața pătrată sau în formă de inimioară pot încerca această coafură adoptată și de Khloe Kardashian. Tu ce părere ai despre tendința momentului? Ți-ai tunde părul atât de scurt?

23.

24.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook, ne puteți da un LIKE pe pagina noastră!