Dacă îți plac cerealele cu scorțișoară, sigur vei fi bucuroasă să afli că un harstylist a reușit să cuprindă farmecul lor într-o culoare spectaculoasă.

1.

Kristina Cheesman ne-a făcut să tânjim după această nuanță perfectă pentru primăvară printr-o simplă postare pe contul său de Instagram.

„Scopul meu a fost să găsesc o culoare care arată prețios, dar necesită minimum de efort pentru întreținere”, a spus femeia.

Înainte:

2.

După:

3.

Împreună cu clienta ei, a reușit să combine tonuri naturale și reci, ce se pierd într-o nuanță de blond-cenușiu.

4.

Vestea bună este că această culoare este perfectă atât pentru cele care au păr blond natural, cât și pentru brunete. Atunci când a realizat această nouă culoare, Cheesman a ținut cont și de nevoile clientei sale.

5.

6.

„Este foarte ocupată, o văd doar o dată – de două ori pe an. De câte ori îi nuanțez părul, trebuie să mă gândesc cum va arăta când va crește.

7.

8.

Scopul meu este să aleg ceva care, pe măsură ce crește părul, iar nuanța se șterge, va arăta la fel de bine”, a continuat hairstylista.

9.

10.

11,

Ce spui, o încerci și tu în acest sezon?

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook, ne puteți da un LIKE pe pagina noastră!