Aceste coafuri bob bine sculptate vor impresiona cu adevarat. Alege o forma eleganta si adauga modernitate imaginii tale cu un breton minunat sau putina asimetrie.

1.

Pastreaza ca idei tunsorile stilate ce reflecta frumusetea ta. Permite acestor coafuri bob sa fie o sursa larga de inspiratie pentru transformarea ta. Fa o investitie evidenta si scapa de o textura greu de aranjat si niste suvite monotone!

Tendintele actuale vorbesc despre adaptabilitate si atitudine. Astfel, pregateste-ti pletele pentru o transformare noua. Aplica structurii elegante a bobului tau o culoare evidenta si uimeste prin coafura ta sofisticata.

2.

3.

4.

Primeste cum se cuvine aceste coafuri ondulate . Emana creativitate si adauga un aer modern tunsorii tale. Alege asimetria si adauga miscare naturala pletelor tale. Cauta trucuri unice de aranjare, care sa transforme coafura in accesoriu.

5.

Sculpteaza parul cu buna stiinta si nu te teme sa creezi aceste coafuri inspirate de profesionisti. Inarmeaza-te cu o trusa de aranjare care sa includa produse si instrumente de calitate.

6.

7.

8.

Siluetele boante pot crea o impresie memorabila. Daca nu iti este teama sa iesi in evidenta, asigura-te ca ai verificat toate boburile boante listate aici.

9.

Completeaza linia uniforma cu niste franjuri indraznete. Incadreaza frumos trasaturile tale si foloseste abilitatile de aranjare pentru a crea o textura ingrijita.

10.

O placa de calitate poate fi cea mai buna prietena a ta cand iti aranjezi un bob geometric. Garanteaza efectul de scena al tunsorii tale cu un spray pentru stralucire.

11.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!