– Daca ai ajuns aici, inseamna ca vrei sa-ti schimbi look-ul si vrei sa vezi cateva idei de tunsori bob pe care ti le poti face.

– O sa va prezentam idei de tunsori bob de diferite culori si diferite coafuri.

– Dupa cum v-am prezentat intr-un articol trecut despre tunsori scurte femei 40 ani si v-am spus ca tunsorile scurte intineresc foarte mult, tot asa am sa va recomand si in acest articol. Daca ai peste 40 ani, o tunsoare bob este ideala pentru tine.

– Ca o recomandare: tunsorile bob le stau in general bine femeilor care au fata ovala sau lunga, insa dupa caz si trasaturile fetei aceste tunsori merg si la celelalte tipuri de fata.

– Ce ziceti? Va aratam cateva idei?

Tunsori bob – Coafuri pentru femeile care vor un nou look

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

– Dupa cum ati observat sunt tunsori bob scurt, bob lung, bob asimetric si nu in ultimul rand bob de culori diferite.

– Nu ramane decat sa va alegeti o tunsoare si sa mergeti la un hairstylist sa tunsa asa cum trebuie. Este esential sa mergeti la cineva cu experienta, ca nu cumva sa regretati alegerea facuta.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

– Pana la urma de ce sa nu alegem o tunsoare care sa ne intinereasca? De ce sa nu aratam mult mai tinere? Eu zic ca meritam!

– Tu care tunsoare bob o alegi? Lasa-ne un comentariu si spune-ne ce ai ales.

16.

17.


18.


19.

20.


21.


22.


23.


24.


25.


26.


27.


27.

27.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook, ne puteți da un LIKE pe pagina noastră!❤